NU TOATE RĂNILE SE VĂD - proiectul Clubului Lions Bistrița prinde viață: adăpostul pentru victimele violenței în familie „se vede” deja! (FOTO)

Nu sunt la prima „abatere” de acest gen, însă fiecare proiect aflat în desfășurare pentru Lions Club Bistrița este cel mai important pas pe care aceștia îl fac în acel moment. Acum, toată concentrarea acestora este acaparată de un proiect foarte serios și cu o semnificație aparte.

Este vorba de adăpostul pentru victimele violenței în familie, un proiect care a stat la baza Târgului de Purici din acest an, o ediție specială, una pandemică.

Acest proiect este unul aparte deoarece ideea are deja o vechime de 24 de ani și aparține doamnei Doina Monda, „sufletul” asociației Pro Familia. Proiectul în sine al adăpostului a ajuns pe masa de lucru a Clubului Lions grație unor arhitecți cu inimă mare:

„Va facem partasi la bucuria pe care Biroul de arhitectura ARHIMAR din Cluj-Napoca ne-a facut-o in prag de sarbatori: ne-a trimis proiectul adapostului pentru victimele violentei in familie!

Multumim ARHIMAR pentru acest superb proiect, facut pro bono, in conditiile in care pandemia nu a ocolit societatea. Ati demonstrat inca o data ca omenia nu are pret!

Colega noastra Doina Monda, sufletul asociatiei Pro Familia si initiatoarea proiectului, ne-a spus entuziasmata ca dupa 24 de ani de cand munceste la aceasta idee zareste in sfarsit o raza reala de soare.

Vom contribui cu totii la realizarea acestui vis al ei, fiecare cu fortele si posibilitatile pe care le are. Oricine poate contribui cu materiale, ore de voluntariat sau bani, alaturandu-se acestui proiect major al clubului.

Va vom tine la curent imediat ce vor aparea noutati despre proiect”, au transmis reprezentanții Clubului Lions Bistrița.

 

Adauga comentariu