Nu a fost suficient că a făcut un accident în stare de ebrietate fiind implicate victime, dar a și mutat mașina de la locul faptei: încă un dosar penal!

„Nu mutați vehiculele avariate atunci când ați fost implicați în accidente rutiere în urma cărora au fost rănite persoane! Este infracțiune!”

Îndemnul polițiștilor nu a fost ascultat de un tânăr de 26 de ani din comuna Șanț care, după ce consumase alcool, a lovit cu autoturismul pe care-l conducea o căruță în care se aflau două persoane în etate, acestea fiind rănite. Accidentul s-a petrecut la data de 1 septembrie în loclalitatea Lunca Ilvei.

Polițiștii care au ajuns la fața locului însă nu au mai găsit pe nimeni, căci ambele vehicule fuseseră mutate de la locul accidentului. Tânărul petrecăreț și-a tractat mașina lovită mai bine de 30 de metri într-o curte, iar căruțașul și-a dus „atelajul hipo” în propria curte.

Polițiștii din Sîngeorz-Băi, cei care au ajuns la accident, după ce i-au testat cu etilotestul pe cei conducători, au constatat că tânărul șofer băuse, căruțașul fiind „curat”. Astfel, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența  alcoolului și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 

Adauga comentariu