Nu există LEGE pentru Pomohaci! Răspopitul a fost sancționat, din nou, de oamenii legii, însă i-a băgat în gura lupului și pe cei ce l-au găzduit

Sfidarea și pesiflarea sunt noiile religii adoptate de răspopitul Cristian Pomohaci, un personaj devenit le fel de cunoscut în altarele tribunalelor cum este cunoscut pe cel al scenei folclorice.

Rebrișoreanul ignoră absolut tot ce ține de legea pământeană, astfel că, pentru el nu există pandemie sau alte concepte legate de prevenție și distanțare socială.

Zilele trecute, Pomohaci a transmis live din casa unei familii din Ruștior, acesta precizând și numele celor ce l-au găzduit. Pomohaci povestește în timpul live-ului că urmează să filmeze un nou clip acolo, bineînțeles în stâna familiei cu pricina. Cum numărul celor prezenți era destul de mare și nu erau doar dintr-o singură familie, polițiștii Secției Rurale nr.1 Bistrița s-au autosesizat și, conform „instrucțiunilor” date de Pomohaci în live-ul de pe facebook, i-au identificat și amendat pe participanți.

În total au fost identificate 17 persoane de către polițiști, iar cuantumul amenzilor date de oamenii legii a fost de 6.000 de lei. Pomohaci a primit și el o amendă în valoare de 2.000 de lei. Informațiile au fost confirmate pentru stiridebistrita.ro de purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Cristian Pomohaci a mai încălcat legea în pandemie, acesta organizând mai multe evenimente la Moșuni, de unde a transmis live pe facebook. Polițiștii l-a sancționat și atunci pe rebrișorean.

Adauga comentariu