Noi nu rămânem datori! O anumită persoană a fost omisă intenționat dintr-un top al celor mai influente persoane din Bistrița-Năsăud... Azi o prezentăm!

Topul celor mai influente persoane din Bistrița-Năsăud a iscat, după cum era normal, diferite discuții legate de persoanele ce au apărut în acest clasament, dar și de locurile „primite” de aceștia. Motivația s-a făcut în materialul respectiv, iar pe noi ne încântă „disputa” cu argumente.

Însă, la finalul materialul s-a făcut o anume precizare... „O anumită persoană influentă a fost omisă intenționat din acest clasament. Vă lăsăm pe dumneavoastră, dragi cititori, să o nominalizați!”.

Unii ne-au spus că ar fi vorba de jurnalista Cristiana Sabău, ceea ce nu ar fi fost exclus, alții, șugubeți de felul lor, l-a nominalizat pe Costan. Nimeni însă nu s-a gândit la artizanul influențelor, omul care face și desface jocuri în interiorul celui mai puternic partid din județ.

Este vorba de nimeni altul decât Dan Tanko, omul bun la „toate” în PSD, strategul campaniilor de suprafață și cele neștiute din cadrul social-democraților bistrițeni. Numele lui s-a legat de multe „orchestrări”, de la anumite „vandalizări” de afișe la posibila lui implicare strategică în incendierea Bisericii Evanghelice, toate fiind nefondate și neprobate de nimeni.

Despre Dan Tanko se știu puține și se povestesc multe. Noi nu am găsit vreo legătură a acestuia cu vreun job, martoră fiindu-ne declarația de avere a soției sale, Alexandra, aceasta fiind inspector în cadrul Primăriei Bistrița. Astfel, în dreptul soțului, confrom obligaței legale de a înscrie veniturile acestuia, nu se regăsește absolut nimic. Nici măcar șomaj.

De trăit, cei doi soți trăiesc probabil cu chirie, căci nu au proprietăți. În România. Au două apartamente în Austria, cumpărate desigur de Dan, în rest nimic. Nici mașini, cu toate că strategului PSD îi plag bolizii germani cu patru cercuri.

Confrom listafirme.ro, Dan Tanko deține o firmă cu sediul în Bistrița – Agraria Rom Prod SRL, care nu mai produce nimic de ani buni de zile, dar care „conducea” cifre de afaceri babane pe la începutul secolului.

Dan Tanko este persoana omisă intenționat din top, acesta fiind strategul campaniilor PSD, în special al celor în care Ovidiu Crețu a fost cap de afiș. Este un om respectat și apreciat în partid, dar și în afara lui. Acesta nu pune țara la cale, așa cum se tot vorbește prin târg exagerându-se potența lui, Tanko pune la cale doar județul și orașul, fiind unul dintre puținii apropiați reali ai președintelui Radu Moldovan, dar și al primarului en-titre Ovidiu Crețu, fiind singurul element comun al celor două personalități.

Adauga comentariu