Nicu Cioancă supărat (și) pe PSD! Artistul transmite mesaje fiind departe de casă și de nașul Radu Moldovan

Rapsodul bistrițean Nicu Cioancă, artist cunoscut cu afinități politice de stânga, prieten și partener (mai în umbră) cu președintele PSD BN Radu Moldovan, a postat un mesaj cu dedicație românilor din diaspora veniți acasă să protesteze, el însuși fiind la momentul postării în Spania.

Cioancă, patron al postului de Radio Balada, se atară supărat pe clasa politică românească, aici incluzându-i și pe sociali-democrați, concluzionând prin faptul că vinovați pentru „actuala situație” din România suntem toți. „Actuala situație” nu este una roză, evident, deci artistul bistrițean recunoaște printre rânduri faptul că ne aflăm într-un moment nașpa al istoriei.

Vinovați suntem cu toți... De ce? Din 1989 toți cei care au condus tara și-au bătut joc de ea prin toate acțiunile și legile pe care le-au votat în cunoștință de cauza și mai sunt unii care sunt la al 3 al 4 mandat de parlamentar și încă nu se lasă.... Plecați trădătorilor!!! Nu ați făcut nimic benefic ptr acest popor...” – a precizat Cioancă.

Supărările rapsodului bistrițean sunt transmise românilor din diaspora veniți acasă să protesteze, dar cărora le face și o propunere interesantă:

Haideți acasă... Dați-l jos pe Dragnea... Dar... NU MAI PLECAȚI DACĂ VA PASA DE ȚARĂ VOASTRĂ!!!
Rămâneți aici mergeți de fiecare data când politicienii nedreptatesc poporul dații jos și cei care vor venii după ei vor avea teama și responsabilitate sa facă totul în slujba cetățenilor și nu în interes personal
”.

În finalul mesajului, Cioancă își schimbă adresantul de la românul din diaspora la politicianul român care poate să ridice sau să coboare numele tării în funcție de acțiunile sale:

TREZIȚI-VĂ POLITICIENILOR pana nu-i prea târziu!!! Sunteți în slujba Țării și a poporului român și nu în fruntea ei și a romanilor! ROMÂNIA SUNTEM NOI! Politicienii sunt muritori de rand care aduc cinste sau pătează istoria neamului... voi hotărâți unde doriți sa fiți trecuți... dar sa va hotărâți repede...poporul nu mai aștepta după voi!”.

Este de remarcat faptul că unul dintre apropiații pesedistului Radu Moldovan (baronul fiindu-i naș lui Cioancă)  are o astfel de ieșire „curajoasă”! Așteptăm astfel de reacții și din partea altor „prieteni” și, de ce nu, chiar din partea președintelui Radu Moldovan, căci prea tăcută este emineța sa în această perioadă.

Probabil Nicu Cioancă știe sau simte ceva și a făcut un prim pas timid și precaut...

Adauga comentariu