Nicolae Cioancă va candida independent pentru Camera Deputaților. El s-a retras de pe lista PSD pentru alegerile parlamentare

 

Artistul profesionist Nicolae Cioancă a decis să participe la alegerile parlamentare din postura de independent. Cioancă a confirmat faptul că se retrage de pe lista PSD pentru Camera Deputaților, acolo unde, în urma deciziei Comitetului Executiv Județean a primit locul 4.  

 

În acest nou context, Nicolae Cioancă a precizat că va intra în competiția electorală care începe pe data de 6 noiembrie pentru a fi în slujba oamenilor: ” De la început mi-am spus că trebuie să candidez independent, dar constient fiind  ca acest lucru va fi greu, consecință a actualei legislații, am ales să îmi depun intenția de-a candida din partea unui partid politic, în cazul de față PSD,  de care mă leagă multe lucruri frumoase și unde am foarte mulți prieteni”, spune Cioancă.

 

El a mai arătat că, retragerea de pe lista PSD nu are nimic de-a face cu locul primit pe listă, ci cu modul în care s-a votat, Cioancă dorindu-și un vot nominal și nu pe întreaga listă.

 

” Eu îmi doresc să fiu nu doar propus ci și votat, dacă nu s-a putut în acest fel , atunci doresc să fiu votat  de oameni direct, de aceea mă voi retrage si voi candida independent. Sunt conștient că va fi foarte  greu dar nu imposibil! Mult succes tuturor candidaților și mai ales celor care vor candida cu sufletul curat și cu dorința de-a face lucruri bune pentru oameni care au multe așteptări de la cei aleși. Mandatul meu de parlamentar va fi unul pentru oameni și care va aparține tuturor cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud. Doamne ajută și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți în aceste vremuri tulburi!”, a punctat Nicolae Cioancă.

 

 

Informații de fond

 Pe lângă talentul muzical pe care îl are și pe care l-a demonstrat de-a lungul timpului, Nicoale Cioancă este absolvent a două facultăți- Economie, Contabilitate și Informatică pentru gestiune și Turism, Servicii și Economia Comerțului. Are, de asemenea, un master

în domeniul financiar și administrează de opt ani trustul de presă ”Balada Media”. Nu trebuie uitat faptul că, Nicolae Cioancă a fost director adjunct al Centrului Cultural ”Dacia”, iar la ora actuală deține o fermă de animale.

 

” Cunosc  necazurile și problemele cu care se confruntă  oamenii  de la țară . Sunt un om care își iubește obârșiile, tradițiile , unul care  iubește satul transilvan  și vrea să îl modernizeze. Știu foarte bine ce am de  făcut la București” , a conchis Nicolae Cioancă.

Adauga comentariu