Nici iarna asta nu e ca iarna de altădată: Pârtia COCOȘ se închide din cauza ploii

Iarna nu mai e ca iarna de altădată, așa că, după câteva zile de funcționare, pârtia mică se închide până la noi ordine ale lui Dumnezeu legate de iarnă.

PRIMĂRIA BISTRIȚA: Din cauza condițiilor meteo nefavorabile pârtia mică, deservită de teleschi, nu va putea fi deschisă astăzi, 24.01.2021. În funcție de evoluția temperaturilor pârtia va fi redeschisă atunci când vor putea fi asigurate condițiile optime pentru buna ei funcționare.

În acest sezon, municipalitatea a luat horătârea de a se concentra doar asupra unei părți din întreaga pârtie Cocoș, și anume partea de jos, acolo unde a și fost instalat un teleschi. Astfel, toate tunurile au „bătut” în zona respectivă pentru a se asigura o funcționalitate măcar a „pârtiei mici”, așa cum a fost denumită bucata respectivă.

Chiar și așa, fără ajutorul lui Doamne-Doamne, pârtia, fie ea doar cea mică, se închide până la îndeplinirea din nou a condițiilor meteo favorabile. În fapt, nimic nou sub soarele ce insistă să strice jocurile „struțului schior” de pe Cocoș! Cel puțin ultimii trei ani ne-au demonstrat acest lucru, indiferent de lungimea (sau lățimea) pârtiei, căci așa arată „sezoanele” la Bistrița: trei zile da, două ba, patru poate...

Adauga comentariu