Năsăudeanca Maria Nistor – director al Editurii Didactice – din nou în vizorul presei: de la haștag direct în funcție!

Jurnaliștii de la Recoder ne-o mai prezintă încă odată pe năsăudeanca Maria Nistor, cea care, arțăgoasă din fire, a avut câteva „ieșiri” cauzate de diferite materiale de presă în care erau criticate anumite practici ale directoarei din interiorul instituției.

De această dată, jurnaliștii o prezintă ca o virulentă demonstrantă, participantă la mitingurile #rezist, o fotografie edificatoare ilustrând-o pe năsăudeancă „cântând prohodul coprupției”. La doar câteva luni de la momentul demonstrațiilor anti-guvernamentale și anti-PSD, Maria Nistor „prinde” direcțiunea Editurii Didactice, instituție aflată sub „patronajul” celor pe care îi blama.

În februarie 2017, aceeași Maria Nistor organiza event-uri pe Facebook prin intermediul cărora chema oamenii în stradă împotriva Guvernului PSD. La scurt timp după Ordonanța 13, devenise un mic lider al protestelor din Cluj-Napoca: era vocală în mediul online, apărea la emisiuni televizate, inventa forme neconvenționale de protest. Unul dintre eventuri s-a numit „Prohodul Corupției“, iar oamenii au fost invitați să vină îmbrăcați ca la o înmormântare.

Șase luni mai târziu, Maria Nistor nu avea nicio problemă să accepte funcția de director al EDP, sub același partid aflat la putere, și să se transforme în cea mai de seamă lăudătoare a fostului ministru al Educației, Liviu Pop” relatează Recorder.

Reamintim că sub directoratul Mariei Nistor, Editura Didactică a devenit editură unică pentru manualele școlare, primele ediții ale unor manuale fiind greșite în proporții covârșitoare.

 

 

Adauga comentariu