NĂSĂUD: Încă două posibile cazuri de infecție cu Covid-19! Totalul cazurilor din Bistrița-Năsăud ar ajunge astfel la OPT

Alte două cazuri de infecție cu noul coronavirus s-ar fi întregistrat la Năsăud, acolo unde cifra infectaților ar ajunge astfel la 5. Este vorba de apropiați ai femeii din Salva care a fost confirmată cu Covid-19.

Femeia din Salva a fost internată în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, în data de 15 martie. Din cauză că au intrat în contact direct cu ea, 18 cadre medicale – 7 de la Spitalul Orășenesc Năsăud și 9 de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița (8 dintre acestea din urmă au primit rezultate negative) și două de la Ambulanță – au fost izolate la domiciliu. Deocamdată nu a fost comunicat numărul oficial al restului de contacți direcți ai acesteia.

Conform gazetadebistrita.ro, fiica sălăuancei, stabilită în Năsăud, ar fi fost și ea infectată cu Covid-19. Aceasta a intrat în contact cu mama ei înainte de a se afla rezultatul testării. Femeia are 30 de ani și o fiică de 9 ani, și aceasta fiind infectată cu Covid-19, conform sursei citate.

Cu aceste două noi cazuri, Năsăudul ajunge la cota 5 iar județul Bistrița-Năsăud la 8. Precizăm că aceste informații sunt obținute pe surse și nu pot fi confirmate de către autorități din cauza restricțiilor de comunicare proivenite de la nivel central.

UPDATE: ALTE DOUA PERSOANE AU FOST IDENTIFICATE CU CORONAVIRUS Este vorba de ginerele femeii din Salvă si cel de-al doilea copil al familiei.

Adauga comentariu