Minune! După materialul nostru legat de „șantierele” uitate pe anumite străzi, Titulescu a fost „eliberat” de restricții. Pe Kogălniceanu acestea s-au mutat...

A naibii coincidență! La o zi după materialul postat de stiridebistrita.ro legat de anumite lucrări reparatorii uitate de Bunul Dumnezeu și Direcția de Servicii Publice/Poliția Locală ale Primăriei Bistrița, de pe strada Nicolae Titulescu au dispărut elementele de restricționare a traficului din dreptul trecerii de pietoni ce coincide cu traseul unui pasaj.

Lucrările au constat în înlocuirea/fixarea a câtorva dale de piatră și au durat mai bine de două luni. Eficiență maximă, ce să zicem, mai ales că zona arată identic cu cea dinaintea începerii acestor monumentale lucrări.

Același lucru se întâmplă pe o stradă paralelă, Kogălniceanu, acolo unde nu au fost ridicate de tot „barierele” ce restricționau traficul, ci au fost mutate de pe o parte pe cealaltă, deși, atunci când s-au început lucrările acolo, poate mai bine de două luni, exact în aceeași parte erau montate delimitatoarele.

SUS-înainte (23.05.2018)

JOS-după (25.05.2018)

Nici în Piața Mică nu sunt definitivate lucrările de recârpire a dalelor de piatră, deși termenul este depășit de mult și nu se mai lucrează nimic de ceva timp acolo. Probabil, acele dale de piatră refușărite sunt lăsate să se... așeze!

Adauga comentariu