Ministrul, blonda și zama de burtă: beclenarul Ioan Deneș, surprins la o terasă cu „o colegă de partid”! Nu e ceea ce s-ar crede, deși...

Ne-am obișnuit să-l vedem pe Deneș în cizme curățând Bicazul de peturi, plantând copăcei prin Covasna, sau chiar aranjând saci de nisip în digurile anti-inundații. Imaginea lui de ministru aplecat către partea practică a meseriei (cu sau fără fotografi după el) ne face să tresărim atunci când acesta devine uman, pe o terasă, într-o companie sau alta.

Cu acestă dilemă s-au războit jurnaliștii de la Eveminetul Zilei care l-au suprins pe beclenar într-o ipostază boemă, la o banală porție de zamă de burtă și una de ceafă de porc. Nimic deosebit până aici, poate doar limitarea ministrului în ceea ce privește opțiunea gastronomică, dar și aici ar încăpea discuții, căci orice om îi e poftă de ceva tradițional.

Însă șocul jurnaliștilor evz.ro este legat de zgârcenia ministrului cu pană de păun, căci sursele lor indică faptul că acesta a plătit consumația în valoare de 76 de lei cu cardul, fără să lase ceva și chelnerului dezumflat după porția de adrenalină izvorâtă din faptul că a servit un ditai ministrul! Bine, aceiași jurnaliști susțin că Deneș a băut și-o bere, dar noi asta nu o credem!

Ah! Și mai era ceva... Cică o blondă îl însoțea pe apărătorul familiei tradiționale, personaj despre care însuși Deneș afirmă că este o colegă de partid! Nu de minister, nu vreo nepoată aflată în vizită la capitală și nici vreo candidată aflată în interviu.

Cum ar spune un clasic în viață: și, gata!

 

foto credit: evz.ro

Comentarii

Balan Marius- e...

10.06.2019 10:22

Zama ca zama, da ce CAFEI si-o luat mnealui acasa !

Adauga comentariu