Mihaela Ivan, blackerita ce croseteaza zvonuri si strategii de aparare pentru Radu Moldovan, isi ia azi rasplata si devine vice la PSD. Insa pesedistii bistriteni uita istoria si uita ca extinctia lui Nelu Oltean a inceput cand a bagat in PDL fufitze

Nu as fi scris acest text si chiar azi, in ziua conferintei PSD, daca nu mi-ar fi relatat niste prieteni ca sefa cancelariei lui Radu Moldovan, seful PSD BN si seful Consiliului Judetean, ma refer la Mihaela Ivan, s-a laudat cu o nesimtire tipica unei coafeze din comuna Unirea ca ea a "rezolvat" ultimul text laudativ la adresa lui Radu Moldovan publicat de noi aici, pe Stiri de Bistrita. 

Fiind la baza o tarancuta cu pretentii de staif, educata in familie de melitari si tinuta in puf ca sa ajunga si ea "mare", Mihaela Ivan a mintit mult in ultimii ani din postura de prim sfatuitor al lui Radu Moldovan, arogandu-si multe merite pe nedrept in fata fraierilor din PSD Bistrita care au crezut-o.

Articolul pe care l-am publicat nu era laudativ, ci o realitate. Radu Moldovan are realizari foarte multe si importante, insa, spre deosebire de taranii din presa de la Rasunetul sau de la Mesagerul cu care Ivanca e obisnuita sa interactioneze, noi nu o sugem pe bani publici (nu, nu la tine ne referim, fata, la ziaristi), nu ne-a dat Radu Moldovan vreun cent, si l-am criticat pe Radu Moldovan ori de cate ori a meritat. Presa bistriteana, aia care traieste pe banii Dimex 2000 si Leoni, nu are coaie sa il critice pe marele radu Moldovan, ca li se taie instant gazul, iar ei sunt niste jurnalisti care toata asta au facut: sluj.

In fapt, in afara de Bistriteanul, care face niste cifre de intepenesti de trafic, restul jurnalistilor bistriteni nu au vazut in viata lor cum e sa ai un articol citit de 10 000-15 000 de bistriteni intr-o zi:

 

Revenind la Mihaela Ivan, trebuie sa va scriu ca, inainte de ma justifica de ce o fac taranca lipsita de caracter, trebuie sa ma confesez si sa va zic ca am avut-o angajata acum 10 ani in Cluj, la sala mea de sport Gimmy, unde a fost angajata ca receptioner. Practic, o fata tanara, care a primit un job de la noi si care, desi era pretuita, a ales sa tradeze, complotand cu o instructoare de aerobic distrugerea salii mele. Cand am descoperit ce facea, tot Ivanca, cu un tupeu isteric pe care doar taticul si mamica si backgroundul de fetita crescuta in puf i-l dadeau a ales sa ne si injure pentru pita pe care i-am pus-o pe masa. O complotista inca de mica, a facut mereu mizerii intre colegii din sala de sport (lucru pe care avea sa il rafineze mai tarziu).

10 ani mai tarziu, eu uitasem totul cand am intalnit-o. Stanjenita, si-a cerut iertare pentru momentul de atunci, spunand ca era o copila proasta. Intre timp, se rodase la Bucuresti in functii si firme de fite (o sa va zic eu ce a facut si acolo intr-o zi, e interesant rau). Dupa un deceniu de construit un CV plin de liniute sprakling, in mod suspect, Mihaela Ivan a ales sa se intoarca in mica Bistrita, oras frumos, dar prafuit in comparatie cu Bucurestiul si sa se puna mumos in staulul politic al PSD. 

In Bistrita, si-a creat imaginea de fata complicata, care calareste motociclete, conduce jeep, se imbraca in black, e single (oare de ce? muahahaha) si care isi sacrifica tineretea, cariera, viata, pentru a sta aproape de parintii ei, cu probleme de sanatate.

In fapt, tot ce a balmajit Mihaela in ultimii ani despre ea si viata ei e o butaforie mitomanica. Ea a stat acolo pentru... hai, ca stiti voi... stie toata Bistrita.

Acum aud ca Mihaela Ivan va fi promovata DIRECT vicepresedinte la PSD Bistrita-Nasaud. De la departare, Radu Moldovan pare ca improspateaza garnitura politica. In fapt, el face ce face de multa vreme: se foloseste de oameni si apoi se leapada de ei. Asa a facut cu Suciu, asa face acum cu Pugna si cu Doina Pana. Ultima din urma mi se pare cea mai mare pierdere pentru PSD BN. 

Va spun de pe acum: introducerea acestei fete, Mihaela Ivan, in ancadramentul pesede inseamna inceputul sfarsitului pentru PSD si Radu Moldovan la Bistrita. Nu pentru ca va avea ea o vina in esec, ci ideea in sine: Radu Moldovan a luat-o razna daca spera ca va rezolva downshiftul partidului de la 26 mai cu aceasta fata. Poate sa o puna candidat la primarie (nu, nu candidez, desi ieri am primit telefoane din Bucuresti ca cineva s-ar gandi la mine pentru Primaria Bistrita), poate sa o puna deputat sau ministru, asta nu rezolva problemele cat casa de la Bistrita ale PSD.

Daca tot e doamna Dancila acolo, sa ii reamintim ca PSD a pierdut lamentabil la Bistrita, fiind lider politic autoritar. Bistrita-Nasaud este un loc unde PSD a investit din greu. Insa PSD a pierdut. Pariul meu e ca PSD va pierde majoritatile in 2020 la locale si va pierde si primarul cu orice candidat, in afara de Radu Moldovan. El e singurul care ar putea lua Primaria, dupa ce tot el si tot sefii mari de la PSD i-au permis unui natanau obosit ca Ovidiu Vretu sa distruga orasul timp de atatea mandate.

In fapt, Radu Moldovan trebuia sa isi dea demisia dupa rezultatele proaste din 26 mai. Dancila trebuia sa faca de multa vreme aceste asanari pentru lipsa de rezultate. Astazi, Radu Moldovan candideaza SINGUR la functia suprema, nu are contracandidat. Va fi o competitie dificila, dar va izbandi :)))

Insa viitorul e sumbru rau. PSD va intra la Bistrita intr-o opozitie politica reala si nimeni nu e pregatit acolo sa inteleaga asta sau sa faca ceva sa mai salveze din rahat.

 

PS: Bogdan Ivan Gruia e urmatorul mazilit din schema lui Radu Moldovan. A avut grija Mihaela Ivan sa instaleze zvonul printre pesedisti ca, dupa accidentul regretabil din luna de miere, Bogdan s-ar fi dilit, ca are probleme de concentrare sau chiar de sanatate mintala. Hahaha, v-am zis si va zic: fata asta e otrava curata intr- o organizatie, asa a fost, doar ca de acum o va face oficial! Succes, PSD Bistrita-Nasaud, azi, o sa stati ca si gastele si veti vota ca si focile. 

Comentarii

Marius Conon

19.07.2019 22:58

Fără prea multe bla-bla-uri: "Bravo, Liviu Alexa!". 

Patroiu Dan

21.07.2019 15:55
Ce text ordinar Mihaelei i-a murit tatăl de aceea poartă negru si este in Bistrita. Doamne ce nemernicie Cine o cunoaste pe ea si familia ei, stie ca nimic din ce ati scris nu este adevarat Sa va fie rusine

Adauga comentariu