Masca de protecție devine obligatorie în întreg județul Bistrița-Năsăud. Află unde și de când

Purtarea măştii de protecţie devine de vineri, 7 august, obligatorie pe toată raza judeţului Bistriţa-Năsăud, în spaţiile publice aglomerate. Decizia a fost luată în cadrul unei ședițe a Comitetului  Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud și,  urmează să fie validată şi de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

 Ce spune hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență?

”Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura pentru toate persoanele de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Bistriţa-Năsăud care au împlinit 5 ani, în spaţii publice în care există aglomerări de persoane, respectiv pieţe, târguri, oboare. Intră pieţele agroalimentare, târgurile de produse tradiţionale, târgurile de maşini, târgurile de vânzare în aer liber, precum şi zonele de îmbarcare/debarcare, şi anume staţii de auzobuz, de autocar, gări, autogări şi platforme industriale. Aceste zone intră la mască obligatorie”

 

Comentarii

cititor

08.08.2020 09:16

" BOU-vinetul " nostru de pana in 30 de ani, inca tot n-a priceput si n-a inteles c-o poate patizi ,ca trebuie sa respecte masurile de protectie si sa le pese de familia lor, de cei ramasi acasa, de vecini, prieteni , de cei din jur... si cei care sunt cu imunitatea scazuta si care se pot infecta de la ei ... Degeaba avem " scoala multa a lui Ceausescu " ( care au prins-o ) ... ca " microcipurile " ne sunt cam virusate la cel putin 50% din po.pu.li.mea roamana  . Trist... si adevarat ! 

Adauga comentariu