Marius Bălan, ecologist de rucsac: „Partidele ecologiste din Bistrița-Năsăud sunt rupte-n cur! Cei de la PER nu mai sunt colegii mei. Să fie clar!”

După ce Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, a declarat la Bistrița că ,,verzii sunt un partid de rucsac, dați afară de Toniuc”, replica lui Marius Bălan a fost una cât se poate de virulentă: „Da, suntem un partid de rucsac, dar ambele partide politice ecologiste sunt, și puteți scrie asta, rupte-n cur! Noi suntem în rucsac și ei sunt sub o folie de cort. Suntem două formațiuni incapabile de a face o frumoasă figură europeană.

Bălan vrea un singur partid ecologist

,,Să ne lămurim. Eu sunt adeptul unui singur partid ecologist în România. Dacă Bucureștiul nu se trezește,  murim lent și ei și noi. Doctrina celor care se vor mari ecologiști este doar o gargară. În plus, un partid cu adevărat ecologist nu ar trebui să fie doctrinar. Ar trebui să urmărească doar starea mediului și a sănătății urbane” a mai punctat Marius Bălan.

,,Nu Toniuc ne-a dat afară din PER”

Cât privește grupul de membri care au părăsit PER pentru a se înregimenta în Partidul Verzilor, Bălan a spus : ,,Nu ne-a dat afară Toniuc. Noi am plecat singuri, făcând front comun cu cei doi consilieri dați afară după un model bolșevic, înainte cu trei luni de a-și termina mandatul. În proporție de 90 %, eu am adus oameni la municipiu, nu Toniuc. Eu când am intrat în PER erau 5-6 oameni, dar am făcut o garnitură de peste 150 de oameni numai la municipiu plus câteva sute  în județ, din care majoritatea se regăsesc în Partidul Verde”.

Despre prostituție, pomi și delfini…

Tot în cadrul conferinței de presă susținută de cealaltă parte a verzilor, au fost discuții referitoare la legalizarea prostituției, acesta fiind o posibilă sursă de venituri la bugetul de stat. Marius Bălan, ecologistul de rucsac, a declarat pentru stiridebistrita.ro:

,,Mă mir cum un șef de partid ecologist face 450 de kilometri până la Bistrița pentru a discuta despre prostituție. Băieții ăștia, cred eu, nu au mai plantat un brăduț de ani de zile.  Am înțeles, dar să vorbești despre  prostituție, DNA, binom ...Mi se pare că și-au depășit fișa postului! Noi, adevărații ecologiști ne-am delimitat până și de nefericitul Remus Cernea, pe care l-a scos partidul afară cu tot cu delfinii lui. Noi nu de aceea l-am trimis acolo. Dar, revenind, foștii mei colegi s-au făcut de rușine. Noi repopulăm râurile cu pești și lor le arde de porstituțuie. Nu suntem în competiție cu ei, mai ales că au rămas doar cinci adepți ai lui Toniuc. Nu ne ...faultăm între noi, dar dacă unii mănâncă rahat cu polonicul trebuie să reacționezi.”

 

Comentarii

Emil Iustian Al...

06.02.2018 16:11

Dumneavoastra Marius Balan chiar si verde de rucsac sunteti tot CEL MAI VERDE BISTRITEAN ,,,,doar dumneavoastra faceti repopulari in nume propriu "DE VERDE" nu si partidul verde,,,

Balan Marius- e...

07.02.2018 18:57

De acord cu dumneavoastra. Am facut repopulari impreuna si in special cu AJVPS. Si vom mai face.

Adauga comentariu