„Marea asfaltare” începută joi s-a oprit: a fost doar un mic joc de glezne a vicelui Niculae! O stradă a rămas neterminată, exact ca ideile și acțiunile promotorului

Cu fotograful din dotare după el, viceprimarul Cristian Niculae a anunțat în Joia Mare începerea marelui plan de asfaltare „din bordură în bordură” pe străzile Bistriței. Lucrarea abia pornită s-a oprit, căci s-a intrat în minivacanță.

Cine să-l mai înțeleagă pe papițoiul Cristian Niculae? Bine, în afară de șleahta de partid, în general pupincuriști și aspiranți sinecuriști... Cum Doamne-Iartă-ne te apuci de asflatat o stradă (Sergent Major Octavian Popa) pe care nici nu o termini și te mai reapuci de treabă după o săptămână?! De ce acest exercițiu stupid de imagine?

Adevărul e că nu s-a mai afișat public lucrativ cam de multicel, singurele cadre cu penibilitatea sa fiind făcute cu alte ocazii, mai rar în câmpul muncii. Urmează oricum o nouă serie de fotografii cu prealuminatul wannbe pe la marșurile cultelor, prin biserici (că deh! Să-l vază lumea cât de religios este), sau chiar împărțind niscaiva cozonaci! Scuze, ăia erau liberalii...

Acțiunea „marea asfaltare din bordură în bordură” a început cu o pauză, dar va continua cu și mai multe poze, de pe alte străzi, cu o excepție: una din străzile favorite, poate preferata nr.1 a vicelui, Aleea Trandafirilor, nu este prinsă în „marele program de asfaltare”!

Adauga comentariu