Manifestația de sâmbătă - o plimbare de seară, un marș de solidaritate. Au lipsit, totuși, circa 12.800 de bistrițeni...

Numărul participanților la protestul de sâmbătă seara din Bistrița variază între 200 și 250 de protestatari, ceea ce înseamnă o depășire semnificativă a mediilor ultimelor întâlniri de acest gen, ce nu depășea pragul de 80 de persoane.

Supărările bistrițenilor au fost legate de actuala coaliție de guvernare formata din PSD-ALSE, fiind auzite multe scandări anti PSD sau anti Dragnea. Nici primarul călător al Bistriței nu a scăpat de gura manifestanților, acesta fiind huiduit și blamat pentru situația actuală a orașului.

Protestul început în Piața Petru Rareș, în fața Palatului Administrativ, a continuat cu un marș pe străzile Bistriței, liniștit și pașnic, ca o plimbare de seară, cu scandările de rigoare. Protestatarii au făcut mici opriri în puncte cheie din oraș, culminând cu sediul PSD din Gh. Șincai.

Având în vedere că majoritatea supărărilor bistrițenilor sunt legate de modul defectuos și neprioritar prin care Ovidiu Crețu conduce Primăria Bistrița, de la manifestația de sâmbătă seara au lipsit vreo 12.800 de oameni, diferența până la cele aproape 13.000 de voturi primite de Crețu la ultimele alegeri din 2016.

Adauga comentariu