Mânia la beție duce direct la pușcărie! Doi năsăudeni și-au snopit în bătaie un amic, încadrarea juridică fiind de tentativă de omor

După o „tradițională” seară românească de beute, care s-a lăsat cu o altă „tradițională” bătaie între protagoniști, a rezultat o „tradițională” tentativă de omor. Dincolo de aspectele „tradiționale”, doi tineri năsăudeni sunt acum după gratii, iar cel de-al treilea în spital.

Duminică noaptea, după ridicarea restricțiilor legate de consumul și vânzarea de alcool din și pe timpul referendumului, o gașcă de tineri năsăudeni s-au pus pe un chef zdravăn. Numai că limitele consumului de lichide bahice au fost depășite, iar tinerii s-au încăierat în urma unor discuții contradictorii.

Astfel, doi inși de 20, respectiv 23 de ani din Năsăud, l-au bătut cu sălbăticie pe un alt participant la cheful repsectiv, în vârstă de 33 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar cu ocazia examenului medico-legal s-a concluzionat faptul că leziunile suferite i-ar fi pus viața în primejdie, conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud efectuează cercetări într-un dosar penal de tentativă la infracțiunea de omor, cei doi tineri bătăuși fiind reținuți pentru 24 de ore. În urma prezentării acestui caz unui judecător de drepturi și libertăți, șederea scandalagiilor s-a prelungit la 30 de zile în arest preventiv.

 

Adauga comentariu