Măi, să fie! SUPERCOM a trecut la fapte mari înainte de Paște: curățenie EXTRA contract în municipiul Bistrița. În acest caz, JOS PĂLĂRIA! (FOTO-VIDEO)

Imagini surprinzătoare în cartierul Subcetate din Bistrița, acolo unde angajații Supercom și utilajele din dotare au început o acțiune interesantă de salubrizare, una care nu este prinsă în activitatea zilnică contractuală a operatorului.

Este vorba de un program legat de „curățenia de Paște” în care operatorul de salubritate acționează cu precădere în zonele platformelor de colectare și a părculețelor din municipiu. Acțiunea constă în spălarea efectivă a platformelor și a containerelor, precum și în salubrizarea spațiilor din jurul acestora, colectarea deșeurilor existente, inclusiv a celor voluminoase.

Unul dintre reprezentanții firmei de salubrizare aflați în zona cartierului Subcetate ne-a declarat că această acțiune este una proprie a Supercom și se desfășoară în afara contractului cu municipalitatea, fiind o activitate „extra” în care sunt mobilizați angajații firmei.

Este vorba de perioada 22 – 24 aprilie, iar în prima zi de servicii „extra” se are în vedere acționarea în zonele Subcetate, Sucevei, Ștefan cel Mare, Ispirescu și Mihai Eminescu, urmând ca în celelalte două zile să fie acoperită o suprafață cât mai mare a municipiului.

Chiar dacă aceste acțiuni ar trebui să intre în rutina zilnică a „supercomilor”, pentru faptul că s-au mobilizat de la sine și acționează „extra” în această perioadă dinaintea sărbătorilor, ne dăm JOS PĂLĂRIA în fața lor, cu promisiunea că vom „inspecta” orașul și în perioada pascală!

Adauga comentariu