Madama Iurișniți ne amenință cu instanțele de judecată pentru nerespectarea „imaginii publuce” și își acuză colegii de partid de „jocuri politice”. Doamne, ce grea e despărțirea de scaunul de deputățel...

Cristina Iurișniți continuă să-și expună micimea în public, fără nicio jenă, iar aici nu vorbesc de statură, ci de percepție, gândire, demnitate și prestanță. Ea, tocmai ea, se plânge acum, după ce delegații cu drept de vot și-au exercitat dreptul de a scăpa de ea, de „jocuri politice”!

În cadrul USR-PLUS au avut loc o serie de exerciții democratice, așa cum însăși doamna în cauză vorbea de sistemul de valori din interiorul partidului în urmă cu ceva vreme. Aceste exerciții democratice, în care 114 delegați și-au ales reprezentanții pentru viitoarele liste cu care USR-PLUS se va prezenta la alegerile parlamentare, sunt considerate de madama ca fiind „jocuri politice”.

De ce? Pentru simplu fapt că cei 114 delegați nu au mai dorit-o pe listă. Pentru că cei 114 delegați s-au săturat de fițele francofone a unei madame ce nu înțelege nimic din povestea numită USR, sau mai adânc, din povestea numită politică.

Împinsă la coada preferințelor propriilor colegi, madama Iurișniți se victimizează din nou, de această dată în comentarii pe facebook. Unul dintre acestea este făcut tocmai la un material stiridebistrita.ro. Un fan al doamnei susține că aceasta a fost „dată jos” de niște zero barați, iar madama ce face?

Da! Madama se consideră o victimă a jocurilor politice. Tocmai ea, eroina francofonă, mama spamului, spaima facebookului și a mailului, ea este victimă a jocurilor politice. Ce mama zmăului de jocuri politice, nopți ale cuțitelor lungi, teorii ale constipaților s-au aliniat să o dea jos?

Dincolo de toate aceste inepții, madama ia în calcul varianta acționării în instanță a subsemnatului pentru a-și apăra dreptul la imagine publucă. Păi de ce nu faceți o petiție, sau poate apucați să faceți un proiect de lege prin care să scoateți publicația în afara legii?!

Ce nu ați înțeles în acest mandat de deputat și politruc de carton este faptul că presa și critică, nu doar preia de pe facebook tone de aberații postate de cei care cred că doar ei au dreptul de a comunica!

Încă o dată,

Au revoir, Madame la députée!

 

 

Comentarii

Marius Conon

13.10.2020 21:02

"Pune-ţi sabia la locul ei, căci toţi cei ce scot sabia de sabie vor pieri!" - a fost mesajul direct pe care i l-am transmis, ochi în ochi, celei care a fost benevol părtașă la mânăriile făcute acum nici un an la alegerile interne pentru desemnarea bla-bla-bla. Adică celei care a susținut deschis un SEMIANALFABET FUNCȚIONAL pentru Primăria Bistrița și care nu și-a disimulat ura viscerală împotriva mea. Nu-ți poți suprima destinul profețit - semeni vânt, culegi furtună... :)

Adauga comentariu