Machete ale unor MCV-uri de poliție au fost postate pe drumurile către Dej și Vatra Dornei. Atenție, însă, pot fi regăsite și „originalele” pe aceste trasee

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud împreună cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Bistrița-Năsăud au pus în practică un proiect cu rol de prevenție în rândul șoferilor prin achiziționarea și montarea a patru machete care imită o autospecială de poliție, fiind vorba de celebrele „mvc-uri”.

Aceste machete sunt făcute la dimensiunile reale ale unei astfel de autospeciale și au fost plasate pe două dintre cele mai circulate drumuri din județ, Bistrița - Dej și Bistrița - Vatra-Dornei, ambele trasee fiind pe DN 17, drum ce ne tranzitează județul de la est la vest.

Dacă șoferii se vor obișnui cu aceste machete și nu le vor mai lua în seamă de la un anumit timp, le reamintim că echipajele reale de poliție vor mai exista în zonele respective și s-ar putea ca în loc de machetă să se regăsească câte un echipaj de poliție cât se poate de real.

În acest sens, polițiști bistrițeni țin să specifice următoarele:

„În speranța că, atunci când vă grăbiți, o să fiți mai conștienți de faptul că puteți ajunge mai repede cu câteva minute, DAR există posibilitatea să pierdeți totul, polițiștii bistrițeni vor fi la datorie, pentru siguranța dumneavoastră!”.

 

Comentarii

CITITOR

29.12.2018 11:00

Pai... este o masura foarte buna .Eu cred ca mult mai eficienta ar fi POLITIA in general, daca ar actiona in civil, cu masini neinscriptionate, astfel incat sa nu sti cine, unde si cand " te prinde " ca faci prostii ... deoarece romanii nostri imediat ce trec de politie, se comporta din nou violent si anarhic pe sosele si nu numai ... deci, machetele astea efectiv n-au nici un efect de durata ci doar strict acolo, la locul unde ele sunt amplasate, ca doara nu cred ca sunt la marimea si dimensiunea volumetrica a unei masini de politie, ci sunt doar niste panouri vopsite, pe care doara nu sunt narozi soferii sa nu vada acest lucru si ca afost doar o ... " pacaleala " vopsita in politie !

Adauga comentariu