MACABRU: Un bărbat din Telciu, dispărut de o săptămână, a fost găsit DECAPITAT! UPDATE - La locul solicitării NU a fost găsit capul

O informație macabră a ajuns azi jurnaliștilor din partea Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud: este vorba de o persoană dispărută de acasă și găsită decapitată în zona Romuli-Fiad.

Cel care a găsit corpul decapitat a fost chiar fiul celui care era dat dispărut de la domiciliu încă de săptămâna trecută.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud confirmă incidentul:

„Astăzi, in jurul orei 15.20, a fost sesizat prin 112 faptul ca a fost găsit un bărbat decedat, pe o vale, între localitățile Romuli și Fiad. S-a constituit o echipa de polițiștii in vederea efectuării cercetării la fata locului și stabilirii cauzei și imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

La data de 24 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul ca un bărbăt de 47 de ani, din Telciu, a plecat de la domiciliu la data de 21 mai și nu s-a mai întors. Au fost efectuate activități  in vederea găsirii acestuia, fiind dispusa, in aceeași zi, căutarea la nivel national.

In cadrul verificarilor se va stabili daca este vorba despre una si aceeasi persoana gasita astazi decedata”.

Locația este una greu accesibilă, polițiștii și echipajul SAJ sunt ajutați de SVSU pentru a ajuge la locul solicitării.

UPDATE ora 19:00

Conform SAJ BN, la locul solicitării a fost găsit trupul unui barbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viata, declarandu-se decesul. De asemenea, cadavrului ii lipseste capul, care nu a fost inca gasit la locul solicitarii. A fost recunoscut doar dupa imbracaminte de baiatul acestuia.

Adauga comentariu