Luptători SAS angrenați în reținerea unui traficant de minori din Bistrița. Bărbatul racolase o copilă de 13 ani pe care o exploata sexual

Trafic de minori și proxenetism sunt acuzațiile aduse de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud unui bărbat de 36 de ani din Bistrița. Acesta ar fi racolat și exploatat sexual o fatăde 13 ani, dar și o tânără de 20 de ani, metoda folosită fiind „lover boy”.

„Cercetările au relevat că bărbatul ar fi recrutat, prin metoda „lover boy”, o fată de 13 ani, pe care ar fi cazat–o și dus-o, timp de 3 luni, pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița, pentru a practica prostituția, preluând banii obținuți de minoră de la clienți. De asemenea, bărbatul ar fi determinat o altă tânără, de 20 de ani, să practice prostituția,  în aceeași zonă, însușindu-și și de această dată banii obținuți”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Ieri dimineață, a fost efectuată percheziția la locuința acestuia și au fost audiate mai multe persoane. Față de bărbatul în cauză, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reținerii pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și  deținere de droguri de risc (în cursul anului trecut, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița l-au depistat având cannabis asupra lui).

Astăzi, 5 august, urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă. În acțiune au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

 

foto cu caracter ilustrativ

Comentarii

cititor

08.08.2020 09:22

Vreau sa vad spanzurat in public, macar un astfel de ciu.ciu.mete ... si va garantez io ca o sa intre " spaima-n " cioanele astora ! Pana atunci... dosare... dosarele... cercetarii peste cercetari si golanii sunt eliberati imediat, a doua zi de la arestul politiei, de catre procurorii si judecatorii pe care-i avem si care permanent invoca  " legile de c*cat " pe care le avem . La urma urmei, cu adevarat domniile lor, nu pot aplica decat legile existanet, ca altfel o " patzesc si ei " ! Cred ca este imperios necesara reintroducerea pedepsei cu moartea prin spanzuratoare in public ... ptr o anumita categorie de golani ... fara nici o mila fata de ei , ori spaima ca ne " canta negativ  " presa si mass-media de prost gust ! 

Adauga comentariu