Luiza Bindea este noua campioană europeană la Taekwondo! Are 11 ani și este din Beclean

O veste bună ajunge la Beclean din Bulgaria, acolo unde s-au desfășurat Campionatele Europene G1 de Taekwondo: echipa CS Ilyo Bistrița a obținut medalia de aur la categoria -33 kg, stilul Kyorugi, prin sportiva Luiza Bindea!


„În fiecare zi ne faci fericiți, dar azi te-ai întrecut! Bravo Luiza pentru medalia de aur! Sofia, Bulgaria, 21.3.2019! WT Multi European Championships, G1! Te iubim mult și te așteptăm să vii acasă sănătoasă. Efortul și sacrificiile ți-au fost răsplătite și încă mai ai de muncit. Mulțumim din suflet celor care te antrenează, Prof. Ica Sigartau, Marius-Nicolae Muti, Teodor Iacob, Zinveliu Denisa, nu în ultimul rând, Orban Ioan (cel care te-a antrenat aproape 4 ani), celor care ne susțin și ne apreciază” – este mesajul tatălui Luizei, Gabi Bindea, citat de stiridinbeclean.ro.

Luiza Bindea a mai avut o prestație superbă în cadrul Balcaniadei din 2018, atunci când sportiva din Beclean s-a întors acasă cu medalia de aur.


În finala Campionatului European G1 la Taekwondo de la Sofia, Luiza a câștigat cu scorul de 45 – 40 în fața unei sportive din Croația.

 

foto: facebook

Adauga comentariu