Ludovic, stii cum poti preintampina ca Buda si Clujul sa nu iti dea teapa prin neimplicare la europarlamentare? PLUS Hava are ciroza, de ce mai candideaza? De ce Sighiartau nu e pe lista?

Ludovic Orban, presedintele PNL, are de a face cu mari provocari in urmatoarele luni: Ciolos si USR ii mananca din pita Dreptei, Iohannis trebuie aparat si reconfirmat pentru al doilea mandat, PNL trebuie sa reinvie, dupa ani de frecat menta, ideea ca e principala forta de opozitie. Ah, da, si mai are de intocmit o lista cool la europarlamentare.

Ultima oara cand PNL a dat chix la intocmirea unei liste a fost cand cretina de Alina Gorghiu a avut imbecila idee sa il puna pe batranelul senil Leon Danaila sa deschida lista pe Bucuresti la parlamentare. Adica TU, ditamai partidul, care vrei sa iti modernizezi si intineresti electoratul, propui un bosorog de 145 de ani la parlament! 

In fine, am inteles cu totii ca Rares Bogdan va deschide lista la europarlamentare. Foarte bine, insa dupa el? Cine vine sa consolideze lista? Pai, ne spun sursele noastre, Siegfried Muresan, basistul tern raspopit in liberal, va merge pe locul 2, chipurile drept rasplata pentru jocurile de cabana facute inainte de audierea in comisia LIBE. No, macar pe 2 vine un tanar, nu un martalog pensat ca Falca.

Si aici deschidem prima discutie: Ludovice, esti constient ca punand pe lista oameni ca Falca, terminati ca imagine si obositi ca anvergura, te bate USRplus la curul gol in mai? Insa asta e decizia ta, nene presedinte, ca tu esti urmasul Bratienilor si tu ai responsabilitatea deciziei. Dar lasa-ne sa iti dam cateva sfaturi, unele cu caracter mai delicat.

Mircea Hava. Pedelist. Baron local. 5 mandate. Sigur, pana la un moment dat, se putea spune ca merita o sansa pe liste. Insa s-a intamplat ceva. Omul are probleme de sanatate grave, o ciroza naspa face viitorul sau foarte greu estimabil. Pai, Ludovice, nu ar fi mai corect sa ai o discutie cu baiatul asta si, trecand peste orice delicateturi, sa ii spui sa isi petreaca restul de viata vizitand Maldivele si bucurandu-se de alunele pe care (sigur) le-a pus deoparte in cei 25 de ani de dominatie in Alba-Iulia si de care nu a putut sa se bucure? Ce sens are ca un om care (si ii dorim maxima sanatate!) are sanse reduse sa termine in viata mandatul sa ocupe un portofoliu ce necesita munca si energie, daca nu va putea duce 100 la suta acest efort? Hava trebuie retras daca, orbit de putere, nu vrea sa o faca de buna voie. Avem si o propunere: Robert Sighiartau. Pai, daca tot sunt pocaitii la putere in PNL, daca tot a marcat puncte tanarul in lupta cu PSD, de ce sa nu fie trimis la Bruxelles?

sursa foto: Alba24

Booon, mergem mai departe, domnule presedinte Ludovic Orban. Ne-am tot gandit daca tu te vei fi gandind serios cine si cum se va speti la europarlamentare. Se stie ca acest scrutin suscita putin interes in sufletul romanilor si ca depinde enorm de implicarea primarilor. Pai, daca e asa, lasa-ne sa iti spunem, draga Ludovic, ca la Cluj ai un cacat cat casa. Daca nu operezi niste modificari in lista, Clujul nu va misca niciun deget pentru PNL.

Sa zicem ca stii ca PNL Cluj a ajuns trist: ca papagalii de pedelisti au acaparat filiala. Suntem siguri ca nu ai uitat ca Bocul facea campanie pe fata in 2014 pentru Elena Udrea, in detrimentul lui Iohannis, ghiorlanie pentru care trebuia exclus instant.

Daniel Buda, pedelist si el, a avut un mandat slab. Foarte slab. Acum l-a apucat harnisagul sa mai comunice ceva, iesind in presa locala pupincurista, in rest, nu l-am prea vazut sa fie eficient.

Iti facem pariu, Ludovice, ca Buda nu va misca un deget in campanie, daca il pui pe un loc mega-eligibil. Si ca i se va uda funduletul daca decizi sa il asa, putin mai spre locul 10, pe lista. Ei, abia atunci, GARANTAM ca Boc va iesi la aer, ca Buda se va stresa sa miste apele. Si doar asa tu, Orban, presedinte de PNL, vei avea cifre pe Cluj.

PS: Ah, inca ceva: Sighiartau, sef de campanie? Ahahahaha, nu stie nimic despre asta. Stim ca e enervant de controversat, dar nea Buldogu' chiar stie cu ce se mananca o campanie. Fara el la haturi, sunteti morti!

 

Adauga comentariu