Lucrare... academică: asfaltările din Năsăud – bătaie de joc la adresa cetățenilor acestui oraș! (VIDEO)

Se ia o lopată de asfalt bituminos cu care se umple o groapă. Se bătătorește umplura tot cu lopata, musai cu țigara în colțul gurii. Gata! Așa se plombează gropile în orașul academicienilor, după o rețetă științifică proprie.

„Asta înseamnă să îți plătești taxele și impozitele la timp că altfel îți trimit acasă înștiințări de executare silită” - ne-a spus năsăudeanul care ne-a trimis filmarea, supărat de modul în care primăria efectuează/plătește astfel de lucrări din bani publici.

Bătaia de joc a administrației locale condusă de onor profesor (azi-mâine academician) Nicolae Mircea Romocea a fost surprinsă pe strada Tudor Vladimirescu colț cu Vasile Nașcu, stradă intens circulată în deosebi de mașinile grele. Tot pe străzile cu pricina se regăsesc și Poliția Năsăud, Judecătoria Năsăud, precum și un restaurant foarte căutat.

Nu știm și nu înțelegem de ce se practică acest tip asfaltare pe foarte repede înainte. Probabil domnul Romocea așteaptă persoane importante în oraș și vrea ca stăzile Năsăudului să arate bine pentru moment. Oare revine Gușă și realitățile lui, să vorbească din nou de mirifica lume a Țării Năsăudului?!

Mai lipsea IPS-ul pentru sfițirea plombei asfaltice și tacâmul era perfect!

Adauga comentariu