LOVITURA SÎNGEORZANĂ: Cristinel, Florin Neves și Vicențiu Angelo s-au crezut în filme și au dat o spargere de 10 mii de lei! Pentru ei nu s-a lăsat cu happy-end...

Protagoniști sunt trei bărbați din Bistrița-Năsăud care, la comanda și sub conducerea unui sîngeorzan de 23 de ani, au sustras din casa de bani a unei societăți comerciale suma de 9.250 de lei.

Tânărul s-a folosit de o cagulă și a intrat în casa administratorului firmei la care era angajat, amenințându-l pe patronul respectiv. „Lovitura” nu a fost dată de unul singur, complici fiind alți doi bărbați, unul de 38 de ani din Bistrița, iar celălalt de 47 de ani din Năsăud.

„Totodată, cu ocazia extinderii cercetărilor, la data de 18 decembrie a.c. au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașelor Năsăud și Sîngeorz-Băi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri și suma de 2500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei” – se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Față de cei trei, Suciu Cristinel, Sbîrcea Florin Neves și Doce Vicențiu Laurean Angelo, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

 

foto titlu cu caracter ilistrativ, sursa Alba24.ro

Adauga comentariu