Lovit de o remorcă, dar și de un dosar penal! Pățania unui bărbat din Rodna care a ieșit la o banală plimbare cu scuterul

Nu știi niciodată ce te lovește, dar mai ales cum! Este și cazul unui bărbat de 46 de ani din Rodna care s-a ales atât cu răni în urma unui accident de circulație, dar și cu un dosar penal din cazua unui amărât de scuter.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, la data de 5 aprilie, „pe DN 17D, în localitatea Rodna, un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu care tracta o remorcă, la intersecția dintre DN 17 D și un drum de acces, după ce a depășit un moped l-a acroșat și rănit ușorr, cu remorca pe conducătorul acestuia, un bărbat de 46 de ani”.

Până aici, toate bune și frumoase, cu excepția rănilor suferite de mopedist. După ce s-a trezit din șocul acroșării, bărbatului de 46 de ani i-au fost cerute actele. Între timp suflaseră ambii șoferi în etilotesc, iar rezultatele a fost negative. Numai că,

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 46 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare al mopedului este fals, acesta nefiind înregistrat” – conform comunicatului IPJ BN.

Așadar, banala plimbare pe ulițe a mopedistului s-a transformat într-un calvar, acesta fiind lovit de o remorcă, mai apoi de un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Șoferul autoturismului care a provocat accidental s-a ales și el cu un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

 

foto cu caracter ilustrativ, tribuna.ro

Adauga comentariu