Liberalii sîngeorzeni nu-l mai susțin declarativ pe Traian Ogâgău, însă faptic sunt alături de el! Nu vreți voi să vă hotărâți, că prea miroase a ipocrizie?!

Tot acest scandal în care Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz-Băi este implicat, a dus și către unele ieșiri publice din partea liberalilor, o mișcare politică... corectă, însă una forțată și neasumată ca atare.

Cu doar câteva zile în urmă, organizația PNL Sîngeorz-Băi, condusă de profesorul Claudiu Runcan, emitea un comunicat de presă în care se delimitau de actualul primar, cel care a fost până nu de mult liderul acestei organizații.

Facem precizarea că domnul Traian Ogâgău este în acest moment un candidat independent la Primăria orașului, fără a avea susținerea Partidului Național Liberal.

Prin urmare campania sa electorală și campania Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local, respectiv Consiliul Județean nu se suprapun și nu pot avea nimic în comun.

Citește și... Liberalii de la Sîngeorz-Băi se dezic și ei de Traian Ogâgău

Așa suna „dezicerea” organizației liberale sîngeorzene, însă asta este doar una politică, de suprafață, teoretică, căci candidații liberali pentru Consiliul Local Sîngeorz-Băi, în frunte cu același Claudiu Runcan, mărșăluiesc pe străzile Sîngeorzului cu Ogâgău alături, fizic sau cu el în suflete și susținere:

„Mă doare inima pentru că primarul nostru este atacat atât de mârșav de unii, care acum spun că nu este vina lor (...) Aici, în fața dumneavoastră spun că așa ceva nu se face (...) Noi, cei de la Partidul Național Liberal venim și vă spunem cu totul altceva... Până acum ne tot hărțuiesc. Și acum, ne vor fotografia și ne vor trimite mai departe să apărem nu știu pe unde, că de ce susținem un om care nu știu ce probleme are. Nu mă interesează familia lui Traian Ogâgău, mă interesează gospodarul”, a precizat președintele organizației PNL Sîngeorz-Băi într-un discurs electoral susținut pe străzile orașului, alături de Traian Ogâgău, cel care a deschis, de fapt, întâlnirea respectivă.

Pentru a nu fi acuzați de scoaterea din context a vorbelor liderului PNL, vă invităm să urmăriți și filmarea din care am extras vorbele acestuia, aceasta fiind postată pe facebook de un participant la întâlnirea care a avut loc duminică, 20 septembrie.

Apreciem în mod sincer susținerea înflăcărată a celor care cred în gospodarul Ogâgău, asta denotă bărbăție și determinare. Însă nu suntem de acord cu ipocrizia, căci „oficial” te dezici de o persoană, iar pe străzi îți schimbi poziția. Nu mai bine vă hotărâți cu cine dansați, înainte de terminarea dansului?!

Adauga comentariu