Liberalii bistrițeni au un candidat redutabil la fotoliul de primar al Bistriței! În plan...

Liderul organizației municipale a Partidului Național Liberal, Sorin Hangan, a adus la cunoștința opiniei publice locale faptul că liberalii bistrițeni vor avea un candidat redutabil în lupta pentru Primărie din 2020.

Informația aruncată de liberal a fost făcută doar de dragul declarațiilor, acesta nefiind în măsură să spună un nume concret, limitându-se doar la intenție:

Lucrăm la o ofertă generoasă pentru Bistrița, iar eu personal cred că o să avem un candidat redutabil. Trbuie să-l anunțăn și noi, nu doar alții. Obligatoriu anul acesta, cel târziu în toamnă. Nu vrem să repetăm greșelile trecutului”.

Trecutul și prezentul îl contrazic pe Hangan, nefiind niciun candidat redutabil ieșit în evidență până acum, deși acesta susține că oricare dintre liderii actuali ai partidului se poate bate cu George Avram (city-manager-ul Bistriței), Ioan Deneș (posibil Ministru al Apelor și Pădurilor) sau Cristian Niculae (actual vice-primar cu aspirații de edil șef).

În campania electorală din 2016, PNL s-a făcut de râs prin prezentarea unui candidat din afara partidului, actorul bistrițean Adrian Titieni, acesta retrăgându-se înainte cu puțin timp de alegeri, lăsând locul lui Stelian Dolha. Rezultatul a fost unul ușor de anticipat, doar 18% din bistrițenii prezenți la vot crezând în liberal.

 

Adauga comentariu