La început de an, cititorilor STIRIDEBISTRITA.RO, cu drag!

2019 nu a fost un an ușor, dar cu siguranță a fost frumos. Stiridebistrita.ro a dăruit cititorilor săi, din ce în ce mai numeroși, interviuri, portrete, reportaje și anchete, am dat jos pălăria atunci când a fost cazul, dar ne-am folosit și de răutăcisme atunci când „oportunitățile” s-au ivit.

Printre rândurile noastre s-au perindat o mulțime de personaje ale căror acțiuni au influențat într-un fel sau altul mersul treburilor acestui frumos județ și oraș, dar și bistrițeni care ne duc vorba bună în afara granițelor.

Politicul nu a lipsit și cu sigurnață nu va lipsi nici în 2020. După ce am trecut prin două campanii electorale cu un caracter european și național, urmează bătălii acerbe pe plan local. De fapt, bătăliile politice sunt un element constant în viața noastră, căci românul se pricepe cel mai bine la fotbal, poezie și politică.

Câteva personaje care au fost prezente de-a lungul anului 2019 în materialele stiridebistrita.ro ne-au urat toate cele bune nouă, dar mai ales cititorilor noștri: Copacul de cafea – minunații băieți ce ne fac diminețile energice, părintele Călin Pop, năsăudeanul ce slujește în Olanda, Titus Banc cel cu inițiative salvatoare de vieți, sau Alan David Clay – one-man-show ce ne încântă multe dintre seri. Dintre personajele din viața administrativă și politică doar unul s-a gândit la cititorii noștri, iar colaboratorul nostru, Alin Cordoș, încheie seria urărilor.

Ce va urma în 2020?! Rămâneți aproape de noi, căci împreună vom afla!

LA MULȚI ANI, DRAGI CITITORI!

Comentarii

Balan Marius- e...

01.01.2020 15:11

La Multi Ani  lui RIAN si ALIN .      Al vostru constant cititor, nelinistitul Balan . Cu drag !

Adauga comentariu