JOS PĂLĂRIA: Un întreprinzător privat își pune căsuța parcă decupată din povești la dispoziția unei familii nevoiașe, GRATIS, pentru trei zile!

Un gest rar întâlnit în zilele noastre! Mi casa su casa, ar spune străbunii noștri latini, iar un întreprinzător din Sîngeorz-Băi transpune ad literam această expresie: căsuța parcă desprinsă din basme este pusă la dispoziția unei familii care nu a avut parte de vacanță!

„19-20-21 Noiembrie oferim GRATIS casa noastra cu toate utilitatile (lemne de foc, gaz, apa calda, cafea, ceai) pentru familii (cu copii preferabil) carora le-a fost greu sa-si faca o vacanta. --> Conditia noastra este ca cei care o sa castige aceasta mini oferta sa-si aduca lenjerii de pat, prosoape etc si cand pleaca sa lase casa cel putin asa de curata cum a primit-o :) Oferta e valabila pana ce anunt "oferta expirata" si va rog nu mai insistati daca oferta expira. Va multumesc!”.

Așa sună anunțul postat de Popasul Verde din Sîngeroz-Băi, o mică pensiune construită din materiale ecologice, în apropiere de Munții Rodnei:

„Casa asta-i construită din dragoste de natură și tradiție, într–un loc îmbrățisat de aer curat, liniște si peisaje de poveste. Căsuța asta-i tătă făurită numa’ din lut, paie, lemn și materiale culese din natura, de prin împrejurimile locului. Și să știi că nu e un loc sălbatic, că-nlontru ai de tăte, răcoare vara și cald iarna. Și de-i vreme bună te poţi hodini și admira natura de pe acoperișul de flori” – se arată în descrierea online a obiectivului turistic.

Această casă va fi inclusă într-un circuit turistic ecologic cu scopul declarat de a scoate în evidenţă frumuseţea peisajelor naturale din zonă şi de a-i apropia pe oameni cât mai mult de natură, făcându-i mai sensibili faţă de atenţia care trebuie acordată mediului înconjurător.

JOS PĂLĂRIA pentru inițiativă!

 

Adauga comentariu