JOS PĂLĂRIA Poliției Locale Bistrița pentru modul exemplar în care (NU) și-a făcut datoria: iar (NU) l-a amendat pe primarul Ovidiu Crețu pentru că a parcat (încă o dată) ca un bou!

Despre zeflemismul nativ al personajului Ovidiu Teodor Crețu s-a vorbit destul. La fel și despre nesimțirea, idolența, aroganța... (vă rugăm, completați dumneavoastră celelalte stări naturale ale edilului). De asemenea, s-a vorbit și despre obediența exacerbată a purtătorilor de uniformă locală, de ipocrizia acestora și mai ales despre dubla măsură obligatorie prin fișa postului!

OT Crețu se află pe finalul celui de-al treilea mandat, o perioadă tampon între starea lucrativă și cea de pensionar. Adică este plătit în continuare ca primar al Bistriței (suta de meleoane lunar), participă doar la anumite acțiuni sau ședințe, iar în rest încearcă din răsputeri să se obișnuiească cu statulul de pensionar. De lux, evident!

Însă există câteva trăsături aprofundate în cei 11 ani de activitate edilică ce nu s-au mai dezlipit din caracterul personajului, acestea fiind enumerate la începutul materialului. De ce continuă Crețu să-și bată joc de propriii cetățeni? Simplu, pentru că poate!

Pentru că el așa consideră că are acest drept după câte a făcut pentru acest oraș! Merită premiat, nu amendant pentru că și-a oprit SUV-ul municipal pe trotuar, în dreptul trecerii de pietoni, la un metru de un bancomat, pentru a face o retragere de cash. Este de datoria lui să parcheze în zone hașurate, căci nu-i așa, d-aia sunt hașurate, să nu parcheze nimeni acolo cu excepția Măriei Sale!

Ultima (sperăm) boroboață edilică a tovarășului Crețu s-a petrecut la orele amiezii zilei de 19 iulie 2019 (asta pentru purtătorii de uniformă locală, cei care la faza cu parcatul lângă bancomat au zis că nu pot identifica în timp evenimentul pentru a-i aplica primarului o amendă). Crețu a participat onorific la întâlnirile cu Viorica Dăncilă & Co. de la Bistrița, unul dintre puținele momente în care acesta și-a mai scos nasul la purtare, evident într-un stil propriu.

Având în vedere (și) acest eveniment, rugăm șoferii care sunt sancționați de purtătorii de uniformă locală să-și salveze aceste fotografii și să le anexeze proceselor verbale atunci când vor achita amenzile.

Drumuri bune, colegutzu!

 

Sursa foto parcare zonă hașurată: Bistrița trezește-te

Adauga comentariu