Jos pălăria, Ovidiu Crețu! Primarul Bistriței respectă cu sfințenie ordonanțele militare și stă în izolare, fiind o persoană din categoria de risc, peste 65 de ani

Un primar este și trebuie să fie un cetățean model pentru urbea pe care o conduce. El este primul care pune în aplicare Legea, dar și primul care o respectă.

Deși în alte situații, Ovidiu Teodor Crețu, are o oarecare jenă și silă în ceea ce privește respectul față de comunitate, în perioada pandemică acesta a ales, în sfârșit, să fie un exemplu. Primarul, care face parte din categoria de risc a persoanelor de peste 65 de ani, a ales izolarea și stă cuminte în mica lui lume.

Deși gurile rele spun că acesta ar fi trebuit să fie prezent în mijlocul oamenilor din „cetate” măcar în online, pentru a spune una-alta muritorilor de rând, să le mai ridice moralul măcar celor din categoria sa de vârstă și risc, acesta nu s-a riscat absolut deloc.

Nici tu un sfat legat de, să zicem, purtarea măștilor sau a rămânerii în case, nici un anunț legat de amplasarea dozatoarelor de substanță dezinfectantă, nici măcar așa, un gând bun transmis pulimii de sfintele sărbători ce au trecut (poate va ura ceva de 1 Mai, că-i o sărbătoare mai apropiată de sufletul dânsului). Principele de Bistrița stă restras, cuminte, la moșia de pe Moșilor, acolo unde își face planuri interne, cum ar fi amplsarea unei piscine, căci așa face un adevărat gospodar.

Dacă într-adevăr nu ne-ar durea undeva de acest personaj am fi spus că a dispărut, nu ne-am fi întrebat dacă e bine acolo unde e, dacă nu cumva a luat vreun virus, nu neapărat unul nou. Dar, dacă lui nu îi pasă, uite că nouă ne vin astfel de idei, să întrebăm de „sănătatea” dânsului.

Președintele partidului din care nenea primarul face parte, Radu Moldovan, spunea, într-o intervenție radiofonică legată de acel plan „Vacanța Mare”, prin care persoanele peste 65 de ani ar urma să fie carantinate în diferite locații pentru o anumită perioadă de timp, că în această ipotetică situație Bistrița ar rămâne fără primar. Cât am mai râs...

Cum să rămână Bistrița fără ceva ce, de fapt, nu are?!

Adauga comentariu