JOS PĂLĂRIA: Cum ajută Supercom ploaia pentru a menține Bistrița cât mai curată (VIDEO)

Ploaia nu ne poate opri din activitățile noastre, mai ales dacă e vorba de banul public și reflecția acestuia în curățenia orașului! Acolo unde Dumnezeu dă ploaie, Supercomul vine cu presiune pentru a ajuta la spălarea naturată a stăzilor.

Se întâmplă în Bistrița medievalo-europeană, sâmbătă dimineața, pe o ploaie în care nu-ți vine să scoți câinele din casă. Supercomul, căci are, nu-i așa, prefixul „super” în titulatură, își scoate angajații la treabă, ceea ce nu e rău deloc.

Așa cum la Vatra Dornei se asfaltează de mama-focului pe o ploaie similară, acolo fiind vorba de o vizită de lucru a premierului Orban în județul Suceava, și la Bistrița se lucrează pe ploaie, că doar nu suntem din zahăr să ne topim.

Însă să speli trotuarul pe o ploaie torențială, asta e o practică demențială! Cică soluția cu care se spală este una dezinfectantă, iar de efect ce să mai zicem. În filmare se vede clar unde se scurge soluția dezinfectantă, iar direcția este similară cu cea a banilor cheltuiți pentru această operațiune.

Angajații Supercom își fac treaba. Ei sunt puși să spele pasajele, indiferent de condițiile atmosferice, aceasta fiind doleanța Primăriei, căci, nu-i așa, cine plătește – comandă...

Comentarii

Isac Adriana

20.06.2020 23:57

Vreau sa va spun ca ceea ce face Supercom e de admirat. Stiti ca toate pasajele sunt pline de "rahati" . I-am vazut azi la pasajul de la gara. Acolo in interior nu ploua. Nu ii laudam, dar baietii acestia mai nou ne curata noua "rahatii".

Balan Marius- H...

21.06.2020 10:31

Acesti lucratori de la Supercom si conducerea lor dar si habarnistii din Primarie care au incheiat un contract de rele practici habar nu au ce fac. In afara ca toaca bani publici de pomana in cazul de fata pe ploaie , mai fac si greseli  de neiertat. Priviti cum stropesc ca fraierii fara sa ocoleasca copacii. Cand dai unui arbore la radacina, tulpina solutie dezinfectanta te miri ca se usuca in anii in care vor veni ?Cine raspunde de marea prostie si jaful public ,mai ales pe bani ? Asta inseamna sa ai negospodari in administratie, aici este vorba de amatorism administrativ.

Adauga comentariu