JOS PĂLĂRIA cicliștilor bistrițeni: 4 din 7 probe ale Campionatului Național de Downhill au fost câștigate de ei! MATEI MOISIL – campion național de seniori, bistrițeanul fiind încă junior (VIDEO AMEȚITOR)

Titlul de campion național obținut de bistrițeanul Matei Moisil nu este nici o noutate și nici o surpiză! Cei care îi cunosc evoluția în acest sport pe două roți se așteptau la un asemenea rezultat, chiar dacă junior fiind a reușit să câștige în fața seniorilor.

Probele de downhill fac parte din ciclism, o aripă „extremă”, foarte gustată de public. În weekendul trecut a avut loc, într-un peisaj de poveste, la Mădăraș în județul Harghita, ediția 2019 a Campionatului Național de Downhill. Printre participanți s-au numărat cinci bistrițeni care, la sfârșitul acestei ediții au reușit să cucerească patru din cele șapte probe de concurs, al cincilea bistrițean fiind și el pe podium.

Pe primul loc la clasa hobby s-a clasat Acurmuloae Alex, Florian Moldovan a câștigat proba dedicată copiilor (12-14 ani), iar Paul Someșan a triumfat la juniori (15-18 ani). Cel de-al 5-lea bistrițean din concurs, Robert Trifan, a fost al treilea la copii.

Cel mai important premiu a venit la porba de seniori, acolo unde Matei Moisil (foto) a reușit să facă o coborâre perfectă, întrecându-l pe brașoveanul Remus Bonta. Rezultatul este unul deosebit având în vedere faptul că bistrițeanul a concurat la această secțiune fiind încă la vârsta junioratului, acolo unde are deja două titluri de campion național.

Felicitări tuturor participanților și un mare JOS PĂLĂRIA pentru cicliștii bistrițeni!

 

video: facebook/matei.moisil

 

Adauga comentariu