JOI: 99 cazuri noi de îmbolnăviri și 240 decese de la debutul pandemiei, 11 raportate astăzi. La Bistrița, rata de infectare a scăzut la 7,25

A OPTA zi de carantină vine cu 99 de  persoane infectate cu Sars-Cov 2 în județul Bistrița-Năsăud și numai puțin de 240 de decese, 11 dintre ele fiind raportate pentru astăzi. Din păcate, în comuna Matei, focarul de la Centrul de Persoane Vârstnice crește rata de infectare la 23,90 cu peste 60 de persoane infectate în ultimele 14 zile.

Detalii cazuri noi: Un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi, 16 beneficiari ai unui centru de asistență pentru vârstnici, doi asistenți medicali și un ambulanțier SAJ, un pacient al unui Centru de Dializă și încă doi pacienți ai secției de psihiatrie din cadrul Spitalului Orășenesc din Beclean.

Incidența fără focare: Bistrița 6,93, Beclean 4,98 și Matei 3,98

Cel mai mare focar din județul Bistrița-Năsăud este confirmat la Beclean, acolo unde, din cei peste 100 de pacienți ai secției de psihiatrie din cadrul Spitalului Orășenesc, 100 sunt confirmați ca îmbolnăviți de Covid 19, la care se adaugă și doi angajați.

Adauga comentariu