Joc de glezne cu strigături de pe Micești: Ogâgău – validat, Suciu și Gilu – la contestat! Secvențe din telenovela sângeorzană

Telenovela sângeorzană continuă! Azi, episodul contesta-m-aș și n-am cui! Din episoadele trecute:

Traian Ogâgău își pierde mandatul de primar în penultima zi a acestuia. Gilu (Virgil Dumitru), viceprimar în funcție, preia fotoliul de primar, conform deciziei prefectului. La două zile după, Judecătoria Năsăud validează noul mandat de primar al lui Traian Ogâgău. Lui Gilu îi piere zâmbetul, dar nu se lasă...

Episodul de azi: Traian Ogâgău, „revenit” la capitolul moral, se trezește cu noua decizie a Judecătoriei Năsăud contestată, tocmai când se gândea să depună jurământul, cu sau fără artificii, cu sau fără ceterași și dansuri spontane. Gilu și Suciu joacă la limita off-side-ului și depun o contestație la validare. Ogâgău reacționează:

„Dragii mei sângeorzeni.
După alegerile din 27 septembrie și după validarea de către judecătoria Năsăud a noului mandat de Primar, acești doi... domni, tot nu au înțeles că SÂNGEORZENII AU PRIMAR, prin votul liber exprimat la alegeri și CONTESTĂ decizia de validare în continuare.
Am încredere în justiție și cred cu tărie că voința poporului este mai presus de toate!
Și mă întreb, oare cine e factorul de zâzanie între noi?
Lăsați-ne măi oameni buni în liniște și pace să ne facem treaba, sângeorzenii NU vă votează niciodată!
Vă mulțumesc încă odată tuturor pentru votul dumneavoastră din 27 septembrie”
, spuse Traian pe un ton indus victorios, de la tribuna facebook.

Cam atât din episodul de azi. Urmărim cu atenție ce se va întâmpla în telenovela sîngeorzană, acolo unde Traian triumfă la finalul fiecărui episod.

 

Adauga comentariu