Iurișniți vrea la Bruxelles! Normal, e mai aproape de Becancon si Paris: suma forfetară este mult mai mare acolo! (La somme forfaitaire est beaucoup plus élevée)

Nimic nu ne mai ia prin suprindere când vine vorba de deciziile așa-zișilor politicieni în ceea ce privește propriul interes. Cristina Iurișniți, evindent îndrăgostită de franconfonie, nu a mai avut răbdare în a face acest pas, cel de a anunța intenția de a candida.

De a candida indiferent unde, căci a prins gustul dulce al ciolanului politic. Bineînțeles că se prinde de prima oportunitate ieșită în cale, aceasta numindu-se alegerile europarlamentare. Păi cum să scape un asemenea moment, să „muncească” în interesul românilor și a bistrițenilor implicit, tocmai de acolo, de la Bruxelles, în sufletul francofoniei mondiale, căci cel puțin accentul o recomandă!

Cât de frumos visează profesoara de la „sportiv” să ajungă acolo unde miile de euro sunt „forfetare” la alt nivel, unul mult mai... franțuzesc, căci nemțește încă n-a lucrat. Acolo unde nici conducerea propriului partid nu o mai poate muștrului.

Dar cât de adânc poate visa madamme la acel loc de europarlamentar, crezând că norocul chiorului se repetă și la alte „redistribuiri”... Sau poate prinde un loc „admissible”.

Apropos, ați strând ceva mărunțiș pentru campanie, din „forfetarele” de până acum, sau i-ați cheltuit deja prin cortul amăgirilor și sponzorizarea postărilor pe „livredevisage”?

Și încă un apropros și gata! În Parlamentul European merge faza cu „sans pathétique dans politique”?

(Merge, stați liniștită! Am avut acolo o Dăncilă cel puțin)

 

 

 

Comentarii

Zorba Grecu'

25.05.2018 15:03

Pai am avut ca europarlamentar pe EBa pe B(F)ecali, Vadim, duamna Veorica Vasilică si cred ca anti-exemplele pot continua. Comparativ doamna noastra locala este un upgrade. Iar despre politicieni cinstiti si corecti vom auzi tot atat de mult ca despre prostituate virgine...

Adauga comentariu