IPOTEZĂ în cazul cadavrului decapitat din Telciu: bărbatul ar fi fost SFÂȘIAT de animale! Vezi despre cine e vorba

O descoperire macabră a avut loc duminică, 2 iunie, pe o vale dintre localitățile Romuli și Fiad, acolo unde a fost găsit cadavrul decapitat al unui telcean în vârstă de 47 de ani.

Șușcă George a fost un cioban din Telciu, foarte retras și cu probleme cauzate de consumul de alcool, conform relatărilor făcute de observatorbn.ro. Ciobanul obișnuia să stea izolat pe la stânele de oi. Bărbatul a fost dat dispărut de la domiciliu din data de 21 mai, iar fiul acestuia a pornit în căutarea lui.

Ciobanul a fost găsit de fiu într-o zonă greu accesibilă dintre Romuli și Fiad, fără cap. Conform publicației mai sus amintite, bărbatului îi lipsește capul de la mandibulă în sus, ceea ce naște o ipoteză legată de un eventual atac al animalelor sălbatice.

Între timp, polițiștii ajunși la fața locului au reușit identificarea cadavrului și au făcut legătura cu persoana dispărută de la domiciliu:

„In urma cercetării efectuate la fata locului de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, a reieșit faptul ca este vorba despre bărbatul de 47 de ani, din Telciu, dispărut de la domiciliu.

Urmeaza a fi efectuată necropsia cadavrului, care va stabili cauza exactă și împrejurările in care a survenit decesul”.

 

foto ilustrativ

Adauga comentariu