Ipocrita Iurișniți și turismul bistrițean: arată cu degetul către un domeniu la care nu a contribuit cu nici măcar un vârf de ac, dar unde profită electoral!

Deputatul spam, inhibatorul de facebook și mail, userista Cristina Iurișniți, din lipsă de subiecte, a mai lansat o fumigenă în spațiul public, una ipocrită precum mandatul său de parlamentar: turismul în și din Bistrița-Năsăud.

Preaînțeleapta profă de francă, ajunsă deputat dintr-o eroare electorală, este extrem de grijulie cu banii județeului ce sunt îndreptați către turism și consideră că au fost alocați bani de-o garsonieră pentru un logo total aiurea.

Poate așa o fi, mai mult, zice că ADI Turism nu are site și aici e o problemă mare. OK și cu treaba asta, iar noi, stiridebistrita.ro am tratat aceste subiecte in materialele noastre.

Însă ipocrizia o scoate afară din casă pe madamă! Acum e nașpa ADI-ul ăsta, să-și dea demisia toți responsabilii de turism din județ. Însă toamna trecută, aceeași madamă, s-a dus cu japca la un eveniment turistic din județ, acolo unde unul dintre organizatori a fost tocmai blamatul ADI Turism.

Golăneală electorală marca USR: când credeai că se întâmplă evenimente faine fără ca politicul să-și bage coada, hop și Iurișniți cu „prințul” ei din turnul de veghe!

Faptul că s-a dus acolo nu e o probemă, căci au fost bine-veniți toți cei care au dorit să o facă, însă să mergi cu tupeu de golan parvenit să faci campanie electorală pe Drumul Vinului cu Mocănița Transilvaniei, ca mai apoi să negi evenimentul, asta da ipocrizie!

Mai mult, din cele peste 170 de proiecte legislative la care madama a „participat”, nici măcar unul nu are tematică turistică. Cu alte cuvinte, dă iama în turismul bistrițean, așa cum este el, dar nu și-a adus nici cea mai mică contribuție în acest sens, în calitatea ei de deputat!

Acum, la câți bani papă unul sau altul, aici Iurișniți ne cam dă clasă, căci nu uităm de sumele forfetare ale deputatului, asta ca să ne limităm doar la aceste venituri, precum și de „contribuțiile” profei din campaniile usereului:

Deputații bistrițeni ne-au costat peste 280.000 euro doar în primul an de mandat! Iurișniți a încasat peste 58.600 euro

Profesoară de franceză și deputat, sumă COLOSALĂ donată USR: Cristina Iurișniți a scos din portofel mai mult decât toți donatorii PLUS (pe țară!) la un loc!

Așadar, mai calculăm valori de garsoniere sau apartamente prin centre de orașe?

Adauga comentariu