Ionuț Simionca s-a prins și el de faza cu Aventura Park Bistrița, aflând „cu stupoare” de o taxă pentru accesul în locația respectivă fără ca atracția să existe. Shht! Nu știți de la noi...

Nu poate decât să ne bucure faptul că politicienii bistrițeni au în anostele lor conferințe de presă și subiecte pe care presa le „sugerează”, așa cum ar fi și normal, până la urma urmei: jurnaliștii să transmită pulsul către ei și nu invers.

Stiridebistrita.ro publica un material în dara de 15 mai referitor la faptul că Primăria Bistrița a istituit o anumită taxă pentru un punct de atracție inexistent, material pe care îl regăsiți mai jos.

Deputatul PMP Ionuț Simionca a atins această problemă într-o conferință de presă, considerând că primarul Ovidiu Crețu inventează o nouă taxa, cea pe visare:

Am aflat cu stupoare că primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu, e emis o taxă pe vise. Cred că asistăm la o premieră internațională (...) Mă bucur că primarul Crețu a citit despre proiectul meu de a face un parc de aventură în Wonderland, să se poată folosi și vara acel teren, dar am uitat să-i spun primarului că cetățenii trebuie să plătească taxa doar după ce parcul va fi construit. Cum este posibil ca în Consiliul Local să se stabilească o taxă pe 2018 pentru accesul în parcul de aventuri care nu există” – a precizat deputatul.

Simionca susține însă că nu a citit materialul nostru, fără să precizeze de unde „a aflat cu stupoare” de taxa respectivă, aproape citând fragmente și sintagme din postarea respectivă:

În concluzie, în această vară veți putea beneficia de telescaunul din Wonderland contra cost, iar în abonamentul pentru o zi aveți incluse două ore de visare la cum se dau alții prin Brașov sau Piatra Neamț pe tiroliene!” – fragment din materialul publicat de stiridebistrita.ro.

Pe noi nu ne supără, din contră, ne bucură că politicieni ca Ionuț Simionca culeg anumite informații și din presa locală, ceea ce ni se pare absolut normal, fapt pentru care încadrăm acest material la rubrica noastră „Jos pălăria”.

Comentarii

Balan Marius- e...

18.05.2018 13:58

Am visat ca am adoptat o veverita Oare voi fi taxat ?

Adauga comentariu