Ionuț Simionca face apeluri către dreapta bistrițeană. Dreapta bistrițeană nu are nimic împotrivă!

S-a trezit mai an, omul lui Traian, deputatul de BN, Ionuț Simionca, să facă apeluri în roaming către dreapta bistrițeană, că ar fi mai bine să se unească, să se urnească, și alte alea...

Văzând că cu stânga nu e de șagă, că stânga face (nu desface) alianțe locale eletorale, Ionuț Simionca intră în trepidații din lipsă de aliați în lupta către etajul I al unei clădiri din Piața Centrală (alta înafară de sediul PMP).

Văzându-se cu mucul la degete, după ce alți trei mi se-ntâlniră și se uniră, unul moldovean, altul romulan, iar al treilea aproape că nici nu mai contează, Ionuț din clanul Simionca de la Livezile face un apel către (centru-)dreapta:

„În urmă cu o săptămână, le-am trimis liderilor județeni ai acestor partide o scrisoare prin care le propuneam să comandăm un sondaj pentru a identifica cel mai bine clasat candidat anti-PSD din Municipul Bistrița. Pe această cale, fac din nou un apel către reprezentanții PNL, USR și PLUS și le cer să ne unim forțele pentru a înlătura PSD de la butoanele administrației publice din Bistrița-Năsăud. Trebuie să luptăm împotriva așa-numitului „cartel” de stânga din Bistrița-Năsăud pentru a apăra interesele bistrițenilor. Dacă, pe zona de centru - dreapta, vom continua să întreținem un război fratricid, singurul câștigător va fi PSD”, a concluzionat candidatul PMP la funcția de Primar al Municipiului Bistrița.

Ceea ce nu vrea să priceapă badea Ionuț este că războiul fraticid este în plină desfășurare și că domnia sa nu are loc în vârful oastei bistrițene anti-PSD, căci acolo se duc acele războaie. Americanul de la Livezile insită în suburbii că el este acel candidat unic al dreptei locale, dar acesta rămâne doar un wet-dream pe care Simionca îl poartă în piept, alături de cocarda de sărbătoare.

Păi cum mama mă-sii vreți unire-n cuget și-n alegeri când toți dreptacii vă vedeți stindarde?!

 

N.B.: Alianța/pactul/cartelul politic de stânga s-a format zilele trecute între PSD (Radu Molodvan), ALDE (Ioan Monița, primar de Romuli) și ProRomânia (Grig Timoce, maestru în arte marțiale și în alte arte

Comentarii

vizitator

18.02.2020 22:18

Nu-i nici o mirare. Se reface alianța toxică din 2016 dintre PSD si ALDE care a produs atentatul furibund la statul de drept pentru a-i salva pe infractori si corupti de a da socoteală in fata legii, ceea ce a dus România in pragul izolării europene. Primul pas a fost marea împăcare între Victor Ponta şi PSD care a avut loc duminică, 16 februarie la Convenția Națională a Pro România. La nici două zile , s-a făcut un nou pas spre o alianță PSD-Pro România-ALDE, când Ciolacu, Ponta și Tăriceanu i-au trimis marți o scrisoare Avocatului Poporului în care îi cer să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu Ordonanța de Urgență privind organizarea alegerilor anticipate. Este vorba despre OUG privind organizarea alegerilor anticipate, care a fost adoptată în ședința de guvern din 4 februarie, și a fost publicată săptămâna trecută în Monitorul Oficial. Actul normativ prevede că cetățenii vor putea vota la orice secție din țară sau din străinătate. În diaspora votul se va întinde pe 3 zile, iar numărul parlamentarilor pentru diaspora a fost dublat de la 6 la 12.De aceea, este foarte important ca fortele de dreapta să lase orgoliile de-o parte si să realizeze o alianță electorală formată din PNL, USR-PLUS si PMP, capabilă să câstige alegerile locale si parlamentare, fie anticipate , fie la termen.

veveritz

26.02.2020 13:56

Da VERZII si ECOLOGISTII (PER) sunt de la ciuma VERDE ? Asta da ciuma, si cu toate astea nimeni nu ne pomeneste. Poate ca ne enervam s-apoi sa vedeti voi cumetrilor !

Adauga comentariu