IONUȚ SIMIONCA, atac dur și direct la adresa lui Robert Sighiatău: ”A trădat Bistrița” (VIDEO)


Deputatul PMP Ionuț Simionca a lansat, astăzi, de la tribuna Camerei Deputaților un atac fără precedent la adresa PNL, în special la secretarul general al acestei formațiuni politice, Robert Sighiartău, pe care îl acuză de faptul că a trădat interesele municipiului Bistrița prin votul împotrivă dat avizului pentru proiectul care vizează construirea ”Autostrada Nordului”, proiect inițiat de liderul PMP bistrițean.
Atacul de astăzi al deputatului Ionuț Simionca poate fi înțeles și în cheia unor înțelegeri ”mai puțin ortodoxe” la Consiliul Județean dar și la cel municipal, înțelegeri ce ar putea trimite PMP în opoziție.

Ionuț Simionca: 

”PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe. Nici vorbă de interes național, de interesele românilor. Cea mai bună dovadă este faptul că, din cauza dezinteresului celor două partide tradiționale, este nevoie de mai mult de un an de zile pentru votarea legii privind Autostrada Nordului în Camera Deputaților.
Proiectul de lege pe care l-am inițiat a mai făcut însă un pas spre votul final. Chiar dacă liberalii s-au împotrivit, Comisia de buget a dat, în această săptămână, aviz favorabil propunerii mele legislative. M-aș fi așteptat ca măcar Robert Sighiartău, care e bistrițean și ar trebui să țină cu bistrițenii, să susțină acest proiect în comisie. Mai avem un singur hop de trecut: un aviz de la Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților (comisie care așteaptă un punct de vedere de la Guvernul PNL).
Speranța mea este că PNL și PSD vor înțelege, măcar în al 12-lea ceas, că județul Bistrița-Năsăud și bistrițenii au nevoie ca de oxigen de o autostradă și de o șosea de centură pentru a recupera decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal”.

Adauga comentariu