Iohannis şi PNL s-au folosit de Barna şi Ponta ca de hârtia igienică, să-şi facă mendrele politice

Nu este vina lui Iohannis şi a PNL că cei doi, dimpreună cu jucăriile lor politice, au pus botul la jocurile de cabană ale hârşiţilor în curvăsărai politic.

Ce vreau să spun este că, după rezultatele turului I al alegerilor prezidenţiale, PNL nu a obținut nici o victorie. Pe Ponta l-a mai reuscitat puţin Diaconu, iar USR plătește toate imprecațiile de neam prost la adresa celor care, totuși, au fost în stradă în Decembrie 1989. Și pe care au crezut că-i pot trece în oala cu boșorogi la grămadă.

Finala se va da între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă - sub semnul trădării useriştilor de către penelişti, dacă se adevereşte faptul că Viorica Dăncilă a fost sprijinită şi de către PNL să intre în turul II. Nu cred, mai ales după cele două trăznăi sloganistice: „Iohannis din primul tur” şi „Turul II fără PSD. Votează Barna”. Dar nu se ştie niciodată... Cred în schimb în mobilizarea a ceea ce a mai rămas din PSD după trădările infiltraţilor SIE şi SRI (Ponta şi Tudose) şi mai cred în scârba celor care s-au săturat de discursul zilnic al urii, al dispreţului plenar din partea unor indivizi care mănâncă, mint, fură şi cacă fix ca şi cei pe care-i blamează.

Aroganța l-a terminat pe Năstase, aroganța îl termină pe Barna. Poate îl termină și pe Werner (nu știu). Știu că niște copilași cu caș la gură (USR) au crezut că pot juca bambilici cu cutrele bătrâne. I-a folosit Cioloș să se facă europarlamentar. I-a folosit Werner să își pună propriul guvern.

Încă o inginerie politică gen PPDD, partidul lui Becali, PUNR, PRM, Noua Românie, Forța Civică șamd este pe cale de a eșua. Barna plăteşte, ca mulţi alţii înaintea lui, şi preţul minciunii. A minţit când a afirmat că "vine din economia reală, că e antreprenor". Ancheta Rise Project a arătat că mai toate proiectele coordonate de el au eşuat, că şi-a favorizat sora, că 70% dintre furnizorii acestor proiecte au fost anonimizati cand Barna era în guvern (Guvernul Cioloş). Pentru activişti şi simpatizanţi toate acestea au fost "atacuri de la presa platită". Alţii s-au întrebat cu ce drept se declară el antreprenor? Era doar un consultant de fonduri europene care a „generat” "belşug" din banii europeni. Nu şi-a riscat banii personali, nu a construit o afacere reală, nu a plătit salarii, nu a construit locuri de muncă, nu s-a bătut pentru a-şi câştiga şi consolida nişa de piaţă. Să se auto-definească antreprenor din economia reală este o jignire pentru toţi cei care se luptă pe banii lor în economia de piaţă din România. Mie îmi pare rău de cei care aveau speranțe, deși au fost avertizați că speranțele se pun în idei, nu în oameni.

Mai ales în „omul” Werner. Un nesimţit care ne-a consumat 5 ani banii şi nervii. Nesimţire este cuvântul care defineşte mandatul de 5 ani ca preşedinte al lui Klaus Werner Iohannis. A fost nesimţit atunci când a ridicat, rânjind, din umeri în direct şi a spus: „ghinion”, cu privire la profesorii care nu şi-au achiziţionat ca el şase case, din meditaţii. Un nesimţit şi atunci când a refuzat să returneze banii obţinuţi din închirierea proprietăţilor pe care Justiţia i le-a scos din proprietate. Nesimţit a fost când a luat apărarea proprietăţilor lui Dan Voiculescu în faţa Fiscului. Nesimţit în momentul în care şi-a permis să conteste, public, o decizie definitivă şi irevocabilă a Justiţiei, în calitate de preşedinte şi garant al Constituţiei în care se scrie că “nimeni nu este mai presus de lege”. Nesimţit când a lăsat să fie golită de prerogative şi conţinut Instituţia Prezidenţială. Nesimţit când i-at tot dat „şanse” lui Liviu Dragnea să-şi formeze guverne. Nesimţit cu toate vacanţele şi concediile în care şi-a târât, pe banii noştri prin lume, soţia. Nesimţit când nu a protestat ca această să fie linsă de jurnalişti de casă pentru a fi unsă un fel de „Cabinetul Doi”. Un nesimţit când a refuzat, superior, orice dezbatere cu contracandidaţii şi orice apariţie în public. Nu a mers decât în săli cu membri PNL, cărora, ca un nesimţit, li s-a adresat cu „dragii mei liberali”, deşi era preşedintele TUTUROR românilor. Este atât de nesimţit că nici măcar nu pricepe că nu este preşedintele liberalilor, ci al tuturor românilor, indiferent de religie, apartenenţă etnică, orientare sexuală sau politică. Acum 5 ani l-au votat românii, indiferent de orientarea lor politică, cu disperare, să nu iasă Plagiatorul Mitoman Ponta preşedinte. Iar el le-a mulţumit jignindu-i, cu nesimţire, pe „băsişti”, pe „peempişti” şi pe toţi cei care nu au uitat că a fost speranţa de premier a Grupului de la GRIVCO. A stat în concedii şi vacanţe, în numele lor, 5 ani, ca un nesimţit. Superior, cu nesimţire, se pregăteşte alţi 5 ani de concedii şi vacanţe.

Klaus Iohannis nu are nici o treabă cu România, ci numai cu ce poate aceasta să-i dea. El nu dă nimic. Poate e timpul să nu i se mai dea.

Şi, gata!

Adauga comentariu