Ioan Turc, marele câștigător al acestor alegeri locale: „Le promit bistrițenilor și mă angajez că tot ce am spus în campania electorală va deveni realitate!”. Liberalul i-a mulțumit și principalului contracandidat

„Pentru mine e o bucurie uriașă că am reușit! Vă mulțumesc!”, a fost mesajul noului primar al Bistriței, reacție la cald după aflarea rezultatelor primelor numărători paralele. IOAN TURC și-a asumat victoria în cadrul acestor alegeri locale, fiind o victorie importantă atât pentru el, cât și pentru PNL.

„Doresc să le spun bistrițenilor că începe o perioadă grea de muncă. Îi asigur că toată energia mea o voi pune în slujba comunității. Le promit și mă angajez că tot ce am spus în campania electorală va deveni realitate. Bistrița va deveni un exemplu de bune practici în Ardeal și în România. Așa cum am spus acum două zile pe un podium aici, vor veni alții la Bistrița ca să vadă cum se poate. Eu voi merge în continuare să văd cum au făcut alții pentru că vreau să ardem etape, vreau ca totul să se miște repede”, a precizat Turc de la tribuna improvizată din fața sediului PNL BN.

Liderul liberalilor a ținut să mulțumească echipei de campanie, dar și lui Cristian Niculae, unul dintre „contracandidații cinstiți, care a crezut în șansa lui, s-a luptat pentru ea. A făcut o campanie cât a putut de bună”.

Ioan Turc reușește astfel să-l detroneze pe Ovidiu Crețu, care, chiar dacă nu a mai candidat, a rămas simbolul unei administrații deloc benefice pentru urbe, una perpetuată de la un mandat la altul.

Comentarii

Virgil

28.09.2020 13:42

Motto:“Fii dar omul epocii; fă ca legea să înlocuiască arbitrarul; fă ca legea să fie tare”.( Mihail Kogălniceanu)Felicitătri domnului Ioan Turc noul primar liberal al Bistritei si mult succes. Bistrita avea nevoie vitală de o schimbare la nivelul conducerii primăriei de un edil hotărât să înceapă o muncă dificilă de corectarea a aberatiilor din perioada administratiei Cretu, care au adus orasului „faima” nemeritată de Caracalul Ardealului.Ioan Turc , este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei USL dintre PNL si PSD. Programul său pentru Bistrița va duce la situarea orasului in rândul celor dezvoltate la standarde europene, cu efecte favorabile in ridicarea calitatea vieții bistrițenilor:http://www.bistritaexpress.ro/2020/08/25/ioan-turc-si-a-lansat-programul-pentru-bistrita-un-primar-puternic-doar-daca-are-langa-el-o-echipa-puternica/comment-page-1/

Adauga comentariu