Ioan Turc își arată nivelul politic: mai are puțin și urechează copiii în curtea școlilor!

După ce și-a luat-o în freză de la Ovidiu Crețu, pe tema reabilitării clădirii Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, acolo unde președintele liberalilor a nimerit-o ca nuca-n perete, Ioan Turc nu găsește altă țintă în conferințele de presă decât președintele tinerilor sociali-democrați bistrițeni.

Citește I-a mai rămas și lui Crețu o sămânță de scandal?! Nu răspunde la provocările legate de pârtie, struți sau parcări ilegale, dar se înfurie când vine vorba de CN „Liviu Rebreanu”

Fiind alături de europarlamentarul Daniel Buda, deci într-o conferință de presă cu conotații cel puțin regionale, Ioan Turc ține să scoată în evidență un subiect legat de președintele TSD Bistrița, un tânăr care beneficiază de anumite contracte bugetare legate de turismul rural.

„Domnule Solcan, ce turism promovați în Șintereag? Pentru că a intrat cu pompa în asociația pe care o conduceți o sumă frumușică, 553.000 de lei. Ce turism promovați la Monor? Ce turism promovați la Mărișelu? Ce turism promovați la Sânmihai de Câmpie? (...) Inclusiv trecerile de la dreapta la stânga a unor oameni politici au legătură cu smântânirea banului public” – l-a interogat Turc pe fostul coleg de partid, Adrian Solcan, actualul președinte al TSD Bistrița.

E bine că scoadeți în evidență matrapazlâcurile social-democraților, dar oare nu era mai interesant dacă veneați voi, liberalii, cu astfel de exemple, nu numai să citiți din rândurile jurnaliștilor? Câtă lipsă de subiecte și de inspirație... Ioan Turc, hapsân pe imagine, nu mai lasă nici măcar o firmitură politică colegului său mai tânăr, Florin Moldovan, cel mai îndreptățit să ia în balon derapajele omologilor săi social-democrați, așa cum a mai făcut-o până acum.

Urmează urecheli în curțile școlilor?!

Adauga comentariu