Ioan Repede predă bagheta managerială a Rombatului unui clujean: Alin Ioaneș este noul director general al liderului național în producția de acumulatori auto

După mai bine de 40 de ani petrecuți în cadrul ROMBAT, cel care a condus destinele celui mai mare producător de acumulatori auto din România, IOAN REPEDE, predă ștafeta managerială unui clujean recrutat de acționarii sud-africani ai firmei bistriene.

Noul director general al SC ROMBAT SA este clujeanul ALIN IOANEȘ, licențiant în management și afaceri. Are 46 de ani, a absolvit liceul în Cugir și apoi Universitatea Babeș-Bolyai (Management, 1997). Au urmat două masterate, în cadrul UBB Cluj (2006) – și British Academy for Affairs and Communication (2009) și un MBA, la Wirtschaftsuniversität Wien (2016), conform bistritabusiness.ro.

Ioaneș a fost general manager la Versapak Romania – Cluj-Napoca, apoi a devenit director de Operațiuni la Deltamed SRL, tot din Cluj-Napoca.

IOAN REPEDE se retrage, astfel, la pensie, după mai bine de 40 de ani petrecuți în firma bistrițeană. Acesta se va ocupa, cel mai probabil, de proiectul său de suflet, Liceul LOGOS, dar și de firma pe care acesta o are în județul Neamț, acolo unde este partener într-o afacere cu două microhidrocentrale.

“Doresc să vă mulțumesc pe aceasta cale pentru colaborarea fructuoasă avută de-a lungul anilor, pentru mine personal a fost o adevărată plăcere să lucrăm împreună” – a declarat Ioan Repede într-un mesaj adresat colaboratorilor.

 

 

Adauga comentariu