Ioan Oltean revine în „actualitate” alături de PSD!

Palatul Culturii din Bistrița a fost gazda cuvântărilor tovărășești rostite cu ocazia deschiderii oficiale a Marelui Târg al Bistriței, o fanfaronadă ce se va întinde pe parcursul a 10 zile de bâlci și entertainment rural.

La acest eveniment deosebit au participat invitații străini și membrii de partid, chiar și așa sala majestuoasă a fost, să-i spunem optimist, pe jumătate goală! Dar...

Un anume personaj și-a făcut (re)apariția în public, în societate, într-o ocazie destul de oficială: Ioan Oltean, zis și El Lider Maximo a.k.a Neluțu Mexicanu, fostul baron local al Bistriței și județului, fost ministru, fost deputat cu vechi și lungi ștate de plată, fost președinte al PD, PD-L și PNL Bistrița-Năsăud.

Cum liberalii nu au fost prezenți la importantul eveniment, aceștia având „interludii” crâncene de disputat în interiorul propriului partid, Ioan Oltean s-a așezat lângă membri marcanți ai PSD BN: Costică Rus, Camelia Tabără, Cristina Flueraș sau Bogdan Miholca. De fapt, oriunde s-ar fi așezat, tot lângă membrii social-democrați nimerea...

Acesta s-a „întreținut” atât cu primarul încă în funcție (nu și în funcțiune) Ovidiu Crețu, dar mai ales cu consilierul local Constantin Rus, discuțiile fiind purtate la nivel amical, apelativele folosite fiind Costică și Nelule.

Revenirea în politică a fostului lider liberal este una anticipată de mai mulți analiști locali, numai că, cel puțin până la acest moment, s-a greșit partidul! Ioan Oltean ar putea reveni chiar în rândurile social-democraților, căci locuri călduțe se găsesc, funcții mai sunt, iar „disputele” trecutului sunt istorie.

Ioan Oltean neagă orice asemănare cu persoanele reale!

 

Fotografiile au fost împrumutate de la propolitica.ro, observatorbn.ro si timponline.ro

Adauga comentariu