IOAN DENEȘ: Statul român trebuie să susțină mediul privat de afaceri prin măsuri legislative clare și concrete.

 

Pe baza discuțiilor avute cu mediul de afaceri din județ pe marginea efectelor pandemiei asupra business-ului, am decis inițierea unui proiect de lege  - ”Legea calamității economice”.

Prin această inițiativă, voi propune completarea Codului Fiscal cu măsuri clare de susținere a antreprenorilor privați în cazul calamităților naturale și sanitare, prin echilibrarea costurilor de operare (salarii, cheltuieli), cu obligațiile de plată către bugetul de stat. 

Această lege reprezintă un sprijin direct al statului acordat mediului privat de afaceri, în momentele în care aceștia au cea mai mare nevoie de ajutor.

Pe 6 decembrie, PSD Bistrița-Năsăud merge la alegerile parlamentare cu o echipă care te reprezintă, profesioniști de încredere, specialiști în domenii diferite, cu experiență, pregătiți să reprezinte bistrițenii, să fie vocea lor în Parlamentul României și să realizeze legi care să stea la baza bunăstării comunităților. 

Echipa deVotată, care să spună stop dezbinării, restart dezvoltării!

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat stiridebistrita.ro | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

Adauga comentariu