Invizibilul secretar de stat la Ministerul Culturii, Alexandru Pugna, s-a materializat la Budurleni. Asta zice Facebookul

Guvernarea PSD a fost benefică pentru cei mulți. Pentru cei mulți care au avut ceva funcții prin partidul condus de Iliescu, Năstase, Geoană, aaaaa, Ponta V. Viorel, Dragnea și acum Viorica Dăncilă. Au fost și bistrițeni care au prins direct din gară trenul guvernamental, Doina Pană, Ioan Deneș, fiecare cu pădurile lui, dar și câștigătorul lozului mare, a nu se citi altceva, vice premierul Daniel Suciu.

Ievaluați sau încă nu, oricum urmează ievaluarea voturilor, mai sunt unii, alții, plecați de demult la Capitală, unul dintre acești frumoși ai marilor orașe, fiind rapsodul, artistul popular Alexandru Pugna. E secretar de stat la minunatul și superbul, Le grandul Minister al Culturii și Identității Naționale, de parcă pentru a avea identitate e musai să faci minister… Daaa, nu asta e problema, ci modul în care Alexandru Pugna a relaționat, a comunicat cu cei de acasă: din Bistrița, din Căianul Mic, adică cu subnumiții căienarii lui cei dragi, cu lumea, în general. Dacă tragem linia și scrijelim total general, nu ne dă cu PLUS, aaa, aștia sunt cu Cioloș, ei vorbesc doar franceza, no, nu ne dă ceva, acolo: un proiect de zile mari, în afară de cântecul drag, vreo idée strălucită și care să impresioneze pe mulții miniștri ai Culturii și, pe care, căienarul nostru i-a văzut venind dar și plecând, inclusiv pe actorul ăla penibil, dar și pe alți ficiori ”brezi”. Până aici e bine, chiar foarte bine, că dacă numărăm conferințele de presă susținute de rapsod la Bistrița, asta sunt zero, nici măcar una, una mică, cât de cât… Iar asta numai dacă calculăm perioada 2016-2019.

 În peste 1000 de zile, Pugna nu a avut nici măcar o singură întâlnire cu presa. Dă-o dracului de presă! Ce să spună, despreeee sărbători și festivaluri, despre cine, că Daea, că daia  PSD nu comunica, daaaaa cu ce, așa că bagă Costicăăăă , că ai și mâine.

Totuși, Alexandru Pugna, care e în concediu, asta am aflat-o de la Facebook, restaurează o căsuță tradițională situată în Budurleni, satul Budurleni, comuna Teaca. Gestul poate fi aplaudat și îl aplaudăm cu sârg, dar, rămânem pe ideea faptul că există și politicieni invizibili. Politician am spus… Poată vine să comunice altădată, în opoziție, deși, nu cred că Pugna a fost vreodată în opoziție…

 

Acest material e un pamflet și trebuie tratat ca atare

Adauga comentariu